slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sennheiser IE 900

179.900 din

Novi Sad
Novo
309
3
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

FISKALNI RACUN I GARANCIJA 2 GODINE!

 

 

  • Opis

Inovativna X3R tehnologija, jedinstvena za IE 900, kombinuje nemački 7mm drajver sa specijalno razvijenom membranskom folijom, trokomornim apsorberom i akustičnim vorteksom za uravnotežen zvuk sa ultra detaljima.  Zvuk veći od realnog iz 7mm TrueResponse drajvera, napravljenog u Nemačkoj posebno za slušalice koristeći ceo frekventni spektar za kritičko slušanje svih elemenata zvuka.  Jedinstveni trokomorni sistem apsorbera i akustični vorteks uklanjaju maskirajuće rezonancije za prefinjene i produžene visoke tonove. Novorazvijena membranska folija minimizira rezonancije i izobličenja.  Opremljene kablovima koji su ojačani para-aramidom sa pozlaćenim MMCX konektorima koji imaju poseban udubljeni i robusni dizajn koji osigurava pouzdanost čak i nakon više od 500 ciklusa povezivanja. Postoji mogućnost izbora adaptera za uši od silikona i memorijske pene u 3 veličine (S/M/L) i podesivih kukica za uši kako bi se obezbedilo optimalno prijanjanje i visoka izolacija od buke.
Proizvod uključuje: 3 priključna kabla sa MMCKS konektorima; jednostruki 3,5 mm i balansirani 2,5 mm i 4,4 mm, setovi silikona i memorijske pene (S, M, L), torbica, alat za čišćenje i uputstvo za upotrebu

 

 

Tehničke karakteristike: Tip: Aktivne Frekventni raspon: 5 Hz – 48 kHz Osetljivost: 123 dB (1 kHz / 1 Vrms) Izobličenja (THD): < 0.05 % (1 kHz, 94 dB) Nominalna impedansa: 18 Ω Prečnik zvučničke jedinice: 7 mm Dodatno: Premijum futrola za nošenje, dodatak za čišćenje, 2,5, 3,5, 4,4 mm kabl/pozlaćeni Fidelity (+) MMCX priključak Povezivanje: Stereo jack priključak, pozlaćeni, MMCX priključak Masa: 2 x 4 g (bez kabla)

Raspoložive boje: SILVER

 

AUDIO PLUS      D. O. O.  
           
Strazilovka 23,    Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

 

 

 

 

 

 

ID Oglasa: #143750502
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.