slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Sennheiser MOMENTUM Sport

39.900 din

Novi Sad
Novo
9
0
pre 4 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

FISKALNI RACUN I GARANCIJA 2 GODINE !

 

Ultimativna oprema za vaš trening Doživite neverovatan Sennheiser zvuk uz praćenje brzine otkucaja srca i telesne temperature. Motivišite se i pronađite svoj ritam uz adaptive active noise cancelling i novi moćni Sennheiser drajver od 10 mm. Najbolja kombinacija high-end zvuka i praćenja fitnesa Merenje i analiza performansi mogu biti ključni za postizanje vaših ciljeva. Sa MOMENTUM Sport, dobijate merenja brzine otkucaja srca i telesne temperature u saradnji sa kompanijom Polar, laboratorijski testirane sa Cosinus GmbH (specijalizovani za praćenje vitalnih parametara u ušima) na Tehničkom univerzitetu u Minhenu.

MOMENTUM Sport vam daje dodatni podsticaj da dosegnete nove visine Ove bubice su fokusirane na poboljšanje vaših performansi uz uzbudljiv high-end zvuk i snažan bas. Intenzivni treninzi zahtevaju od vas da pogurate sebe, a vi zaslužujete zvuk koji može da se podudara sa vašim intenzitetom treninga. Novi Sennheiser drajver od 10 mm pruža snažan sportski zvuk kako biste mogli da pređete dodatni kilometar.

 

Spremni za svaki izazov Preuzmite potpunu kontrolu nad svojim okruženjem kako biste unapredili performanse u različitim sportovima. Bez obzira da li je reč o trčanju ili odlasku u teretanu, MOMENTUM Sport je vaš idealni trening partner. Polu-otvoren dizajn MOMENTUM Sport bubica minimizira buku koju uzrokuju pokreti vašeg tela. Takođe omogućavaju određeni prodor spoljnog zvuka za prirodnu svesnost okruženja. Možete izabrati da ostanete fokusirani i blokirate ometanja aktiviranjem adaptivnog aktivnog suzbijanja spoljne buke (Adaptive Noise Cancellation) ili uključite Transparency režim, koji koristi spoljne mikrofone kako biste imali punu svest o okolini — ali bez buke vetra.

 

Povežite se sa vašim ekosistemom Povežite senzore za brzinu otkucaja srca i telesnu temperaturu u bubicama sa vašom fitnes aplikacijom putem Bluetooth-a. Vaše MOMENTUM Sport bubice su kompatibilne sa vodećim sportskim satovima, fitnes uređajima i aplikacijama. Povežite vaš pametni sat sa MOMENTUM Sport kao eksterni Heart Rate uređaj putem Bluetooth-a, i dobićete podatke o brzini otkucaja srca kako biste svoje fitnes putovanje podigli na viši nivo. Dodatno uparite bubice sa aplikacijom Polar Flow kako biste lako videli sve vaše statistike, uključujući telesnu temperaturu, tokom treninga.

 

Izdržljive u svim vremenskim uslovima i prilagodljive Vaše sportske bubice moraju biti izdržljive i ostati na mestu - u svim vremenskim uslovima. Izaberite između više veličina nastavaka i čepića za sigurno i udobno prijanjanje. Izdržljive i otporne na udarce, MOMENTUM Sport nude IP55 poboljšanu ocenu otpornosti na prašinu, znoj i vodu, sa jedinstvenim akustičkim dizajnom koji izoluje vlagu bez kompromisa kvaliteta zvuka.

Dizajnirane za udobnost i sigurnost tokom treninga Prilagodljivi nastavci i čepići napravljeni od silikona obezbeđuju siguran i udoban položaj. Sa do 24 sata reprodukcije i brzim punjenjem, uvek su spremne za upotrebu. Lako upravljanje intuitivnim dodirima ili tapkanjem pored uha (Fast Tap) čini vaš trening besprekidnim, osiguravajući da ostanete povezani i fokusirani. Produžite vek trajanja baterije Battery Protection režimom za zaštitu baterije.

 

AUDIO PLUS    D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

   

 

 

ID Oglasa: #165617637
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.