slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

35.900 din

Novi Sad
Novo
235
12
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Prodaja krece od 15.03.2024.

 

Fiskalni račun! Garancija 2 godine!

 

 

 Gde god da se nalazite, otkrijte svet izuzetnog zvuka uz najviši kvalitet iz izvora zvuka. Doživite muziku onako kako je umetnik zamislio, zahvaljujući izuzetnoj preciznosti TrueResponse sistema prenosa zvuka kompanije Sennheiser, koji vam omogućava da čujete svaki sitni detalj i osetite svaku emociju sa rezolucijom zvuka do 24 bita/96 kHz. Kvalitet zvuka najviše klase obezbeđen je podrškom za lossless audio, donoseći besprekoran prenos tokom bežičnog slušanja.

 

Oslobađanje od buke i ometanja Uživajte u najnovijoj generaciji prilagodljivog aktivnog smanjenja buke (Adaptive ANC) za izuzetnu redukciju buke MOMENTUM True Wireless 4 automatski prilagođava smanjenje buke vašem okruženju - tako da nema ničega između vas i vaše muzike. Kada želite biti svesni okoline ili čuti druge bez vađenja bubica, Transparency režim sa niskim šumom i prirodnim zvukom omogućava vraćanje zvukova spolja jednostavnim dodirom.

Budućnost slušanja Iskusite bežični zvuk budućnosti uz tehnologije koje su spremne za budućnost, poput Auracast i LE Audio. Sa MOMENTUM True Wireless 4, možete doživeti novi standard za neverovatan bežični zvuk i zakoračiti u budućnost. Otkrijte tehnologije koje će promeniti način na koji delimo i strimujemo zvuk sa funkcijama poput Auracast i LE Audio.

Dizajnirane za udobnost tokom celog dana Zahvaljujući ergonomskom dizajnu MOMENTUM True Wireless 4 i mekanim silikonskim vrhovima za uši, možete uživati u sigurnom prijanjanju koje se oseća odlično čak i tokom dugih sesija slušanja. Ostanite povezani i produktivni tokom celog dana uz izvanrednih 30 sati uživanja u slušanju zahvaljujući novom Sennheiser sistemu baterija visokog kvaliteta. Tu je čak i funkcija brzog punjenja koja pruža sat vremena reprodukcije sa samo 8 minuta punjenja. Produžite vek trajanja baterije Battery Protection režimom za zaštitu baterije.

 

Najviši nivo prilagođavanja zvuka Potpuno se uronite u uzbudljiv zvuk prilagođen vašem sluhu i ličnim preferencama. Razvijena u saradnji sa Fraunhofer IDMT iz Nemačke, Sound Personalization pametno kalibriše prilagođeni audio profil na osnovu sofisticirane analize reakcija korisnika na seriju referentnih uzoraka zvuka. Nakon toga, napredni algoritmi za obradu zvuka oblikuju doživljaj slušanja oko elemenata muzike koje smatrate najprijatnijim. Uživajte u jednostavnosti unapred postavljenih režima zvuka ili ručno podešavajte svoj prilagođeni zvučni profil sa petopojasnim ekvalajzerom ili jednostavnom funkcijom provere zvuka.

 

Pametno povezivanje nikada nije bilo tako jednostavno Sa MOMENTUM True Wireless 4, svaki trenutak slušanja, svaki razgovor i svaka interakcija pružaju zadovoljstvo. Od automatskog povezivanja uređaja čim ih izvadite iz kutijice, do intuitivnih kontrola na dodir, do Qi bežičnog punjenja, naprednih funkcija i dizajna donose osvežavajuće jednostavno svakodnevno iskustvo. Sennheiser multipoint povezivanje omogućava lako prelaženje između dva povezana uređaja za dinamičko upravljanje aktivnim vezama.

 

Potpuno prirodna komunikacija Komunikacija bez napora gde god da se nalazite - čak i u najbučnijim okruženjima. Njihov kvalitetan sistem od 6 mikrofona osigurava da vas mogu savršeno čuti tokom poziva čak i u bučnim okruženjima. Sa virtualizacijom poziva, možete komunicirati prirodnije, bez zamora, jer simulira osećaj razgovora licem u lice.

 

 

Dizajn koji ne izlazi iz mode i Sennheiser kvalitet MOMENTUM True Wireless 4 spaja progresivne funkcije sa vanvremenskim, pažljivo oblikovanim dizajnom i Sennheiser kvalitetom. Dostupne u crnom grafitu, belom srebru i crnom bakru, njihov minimalistički dizajn je podignut na viši nivo zahvaljujući premium materijalima poput tekstila i metalnih završnica. Uživajte u zaista posebnom doživljaju slušanja sa stilom.

MOMENTUM True Wireless 4 su napravljene da traju zahvaljujući visokim standardima kontrole kvaliteta, izdržljivost i dugotrajnost preko testova padanja, prevrtanja, trajanja baterije i još mnogo toga. Poseduju IP54 sertifikat, otporne su na prskanje i pogodne za sportske aktivnosti. Sennheiser Smart Control aplikacija Da biste u potpunosti uživali u iskustvu, obavezno preuzmite Sennheiser Smart Control aplikaciju. Pomoću prateće aplikacije moći ćete prilagoditi zvuk putem Sound Personalization funkcije, 5-band ugrađenog ekvilajzera, režima zvuka i Sound Zones.

 

AUDIO PLUS      D. O. O.  
           
Strazilovka 23,    Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

 

ID Oglasa: #164026171
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.