slika
slika
slika
slika
1 od 4

Slusalice AirPods Max crne

18.699 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
36
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Cellphone 021
Član od 14.10.2023.
Svi oglasi

Bluetooth slušalice urađene po uzoru na Apple AirPods Pro Max, sa kontrolama jačine zvuka - Besprekorno uživanje u zvuku na iPhone-u i Android uređajima!

Zaronite u premium kvalitet zvuka uz AirPods Pro Max, pružajući vam mogućnost kontrole jačine zvuka kako na iPhone-u, tako i na Android uređajima. Iskusite vrhunsku tehnologiju bežičnih slušalica sa ovim kloniranim uređajem koji je prepun funkcija.

Ključne funkcije:
- Kontrole jačine zvuka za iPhone i Android: Uživajte u slobodi podešavanja jačine zvuka direktno sa svojih slušalica, pružajući besprekorno iskustvo na oba iPhone i Android uređaja.

- Pasivna blokada buke: Uronite u svoju muziku bez ometanja, zahvaljujući naprednoj pasivnoj tehnologiji blokade buke koja stvara mirno audio okruženje.

- Kristalno čist zvuk: Uživajte u jasnom, kristalno čistom zvuku tokom poziva i reprodukcije muzike, obezbeđujući uživanje u zvuku bez ometanja.

- Udobno i sigurno prianjanje: Dizajnirane za dugotrajno nošenje, ove slušalice nude udobno i sigurno prianjanje, savršeno za vežbanje, putovanje ili celodnevnu upotrebu.

- Pametna tehnologija senzora: Pauzira reprodukciju kada se spuste sa ušiju i nastavlja kada se vrate, obezbeđujući besprekran prelaz između reprodukcije zvuka i stvarnog sveta.

Bluetooth povezivanje: Uživajte u stabilnoj i efikasnoj bežičnoj vezi za neprekidno strujanje muzike i kristalno čiste telefonske pozive.

 

608965

ID Oglasa: #164355524
Informacije
  • Robu šaljemo PostExpress-om
  • Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje, pa Vas molimo da se prvo raspitate o dostupnosti željenog proizvoda.
  • Trudimo se da svi opisi, slike i cene budu tačni, ali ne garantujemo da nema grešaka.
  • Vreme dostave je 2-7 radnih dana
  • Lično preuzimanje nije moguće
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.