slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Sony MDR - RF895R bezicne

4.300 dinFiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
27
4
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
K. P. Audio
Član od 29.11.2016.
Svi oglasi

Potpuno ispravne, kao nove Sony MDR - RF895R bezicne slusalice sa sistemom za smanjenje suma. Slusalice novije generacije. Kupac dobija slusalice, bazu, strujni adapter, bateriju i 3.5 kabel za povezivanje sa izvorom zvuka. Stanje kao na slikama, moguca proba i test pre kupovine.

 

 

 

Opis

Sony MDR-RF895RK su bežične slušalice koje možete koristiti za gledanje televizije ili slušanje glazbe kod kuće na vlastitoj glasnoći. Na taj način nećete smetati partneru. Spojite priloženu prijenosnu stanicu na TV ili stereo putem 3,5 mm ulaznog priključka na TV-u. Zahvaljujući Voice Modeu, možete jasno čuti dijaloge u TV programima i filmovima. Slobodno idite u kupaonicu bez prekida zvuka zahvaljujući dometu od 100 m. Slušalice imaju 20 sati reprodukcije. Kada se baterija isprazni, stavite slušalice na prijenosnu stanicu kako biste ih napunili.

 

 

 

  • Bežične slušalice zatvorenog tipa sa dometom do 100 m
  • Sistem za smanjivanje buke daje jasniji zvuk
  •  

    Jedinica drajvera od 40 mm pruža širok frekventni opseg

  • Ugrađena funkcija automatskog podešavanja za visok kvalitet prenosa
  • Slušajte duže uz trajanje baterije do 20 sati

     

  • Frekfentni opseg 10–22.000 Hz
ID Oglasa: #165638684
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.