slika
1 od 1

SONY WH-XB910N Wireless blue

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
33
0
pre 17 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

Sonijev prepoznatljiv, perkusioni EKSTRA BASS™ zvuk potpomognut je odvojenim bas kanalom i povećanom nepropusnošću između drajvera i bubnih opna. Jasnoća zvukova je očuvana za neverovatno bogato iskustvo slušanja.

Zahvaljujući našem aktivnom poništavanju buke sa tehnologijom Dual Noise Sensor, zaista možete blokirati svet i biti sami sa muzikom.

Sa do 30 sati trajanja baterije, VH-KSB910N Bluetooth® slušalice za poništavanje buke traju ceo dan - i dalje! Idealno za duga putovanja automobilom, letove i vikende. Čak i ako vam je potrebno brzo punjenje, funkcija brzog punjenja od 10 minuta obezbeđuje do 4,5 sata reprodukcije sa opcionim mrežnim punjačem!

Za potpunu pogodnost, možete povezati slušalice sa mikrofonom na dva Bluetooth® uređaja istovremeno zahvaljujući Multipoint konekciji.

Uz dodatak je uključena torbica za nošenje, a VH-KSB910N se uredno sklapa radi lakšeg skladištenja i putovanja.

ID Oglasa: #144887184
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.