slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

SoundPEATS Air4 Lite Hi Res LDAC, Bluetooth V5.3 Earbuds

5.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
0
pre 9 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo , samo proverene i fotografisane za oglas

 

SoundPEATS Air4 Lite bežične slušalice, Bluetooth 5.3 slušalice sa vezom za više tačaka, slušalice visoke rezolucije sa LDAC &13 mm dinamičkim drajverom, kontrola aplikacije, 6 mikrofona, IPX4 ocena

 

【Hi-Res &LDAC Codec】SoundPEATS Air4 Lite bežične slušalice imaju LDAC audio kodek, omogućavajući veću brzinu prijenosa (maksimalno 990 kbps) i brzinu uzorkovanja (do 96 kHz), što rezultira izuzetno čistim i čistim kvalitetom zvuka. Uz zvaničnu Hi-Res Audio sertifikat, Air4 Lite bluetooth slušalice precizno snimaju originalni analogni audio izvor sa minimalnim gubicima, omogućavajući korisnicima da dožive upečatljiv ambijent koncerata uživo vraćanjem složenih detalja u različite zvuke.


13mm veliki dinamički drajver】Uronite u zadivljujuće muzičko putovanje uz moćni 13mm veliki dinamički drajver. Doživite impresivne niske frekvencije, preciznu jasnoću srednjeg opsega i ekspanzivnu zvučnu scenu koja oživljava vašu muziku. Uronite u duboke basove i uživajte u zaista živopisnom i impresivnom muzičkom iskustvu kao nikada ranije.


【Smanjenje buke poziva sa 6 mikrofona】Opremljene sa 6 mikrofona, Air4 Lite bežične slušalice nude izuzetno smanjenje buke poziva, efikasno minimizirajući buku iz okoline i smetnje vetra. Bilo da putujete na posao ili učestvujete u udaljenim sastancima ili video pozivima, uživajte u visokoj definiciji i kristalno jasnim glasovnim pozivima sa neprimetno eliminisanim pozadinskim zvucima, obezbeđujući optimalnu jasnoću komunikacije u bilo kom okruženju.


Bluetooth 5.3 &Multipoint Connection】Sa naprednim Bluetooth 5.3 čipom, Air4 Lite slušalice za poništavanje buke nude stabilniju vezu, bržu brzinu prenosa i manju potrošnju energije. Uživajte u besprekornom povezivanju uz podršku za višestruko uparivanje, što vam omogućava da povežete više uređaja istovremeno. Prebacite se sa jednog uređaja na drugi bez napora bez potrebe za ponovnim uparivanjem i prekidom veze.  

ID Oglasa: #164321056
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.