slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

TRN MT4 2DD In-Ear Slušalice NOVO

3.999 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3.422
82
pre 4 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Igor
Član od 30.04.2014.
TRN MT4 2DD In-Ear Slušalice sa  Dvostrukim Dinamičkim Drajverom, Basom visokih performansi

Najnovije - Model za 2023
**** BEZ Mikrofona Crne boje ****
Akcija Novo Najjeftinije

TRN MT4
Dvostruki dinamički Hi-Fi monitor visokih performansi in ear
10 mm dinamički drajver sa dvostrukim magnetom obložen berilijumom
6mm lagani dinamički drajver sa dijafragmom
4-žilni posrebreni bakarni kabl
Legura cinka + kućište od smole
Impedansa 22Ω

Kao prve TRN-ove slušalice sa dvostrukim dinamičkim drajverom, struktura sa dvostrukim drajverom donosi visokokvalitetno zvučno iskustvo i nudi bogate, upečatljive niske frekvencije i kristalno čiste visoke frekvencije. Dobićete bolju rezoluciju i tonski realizam od tradicionalnih slušalica sa jednim drajverom.

Vufer jedinica koristi dinamički drajver sa dvostrukim magnetom od 10 mm sa membranom obloženom berilijumom. Berilijum je poznat po svojoj krutosti i tankosti, koja predstavlja karakteristične i brze basove. Drajver od 6 mm daje bolje produženje visokih tonova, čime se poboljšava zvučna scena i transparentnost zvuka.

TRN MT4 može da reprodukuje muziku direktno sa bilo kog mobilnog uređaja bez ugrožavanja kvaliteta zvuka. Međutim, kada je uparen sa prenosivim uređajima visoke vernosti, njegov kvalitet zvuka će biti podignut na sledeći nivo.

Kombinacija prednje ploče od legure cinka i prozirne smole, unutrašnje strukture oba drajvera predstavljaju zapanjujuće-jedinstvenu vizuelnost i lepotu.

TRN MT4 može da pušta muziku direktno sa prednje strane vašeg telefona, tako da možete imati odličan zvuk profesionalnog nivoa i na svom telefonu. Uživajte u dobroj muzici bilo kada, bez muke teškog profesionalnog plejera.

Na osnovu ljudskih ušiju, spoljašnja školjka je oblikovana za dugo nošenje bez zamora ili iritacije. Bezbedan dizajn preko ušiju obezbeđuje da TRN MT4 slušalice ostanu na mestu za neuporedivu udobnost i zvučnu izolaciju.
ID Oglasa: #58601354
Informacije
⭐️⭐️ Pogledajte i ostale moje oglase (Klik na kpizlog) ⭐️⭐️

Moze kontakt i preko KP Poruka, SMS-a i Whatsapp-a

☎ 0644858157

Mogućnost slanja preko CC pošiljke (jeftinije slanje malo duži rok dostave)

⭐️ 100% bezbedna online kupovina. Hiljade zadovoljnih kupaca su dokaz poštenog poslovanja, kvaliteta i komunikacije sa kupcima. Obraz nema cenu ! ! ⭐️
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.