slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Yamaha YH-L700A

54.000 din

Novi Sad
Novo
92
2
pre 5 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Fiskalni racun i garancija 2 godine!

 

 

Yamaha je uz jedinstvenu i zaštićenu tehnologiju stvorila jedine slušalice koje se zaista prilagođavaju vama i vašem okruženju. Prenesite se u prvi red svog omiljenog muzičkog nastupa ili uronite u najnoviji film. Yamaha YH-L700A se oslanja na iskustvo bez premca u akustičnim i električnim zvučnim tehnologijama kako bi pružio briljantne performanse – bez obzira na vrstu sadržaja. 3D Sound field sa Head trackingse oslanja na više od 30 godina korišćenja Cinema DSP obrade u proizvodima za kućni bioskop za pretvaranje 2-kanalnog u višekanalno iskustvo. Yamahin Listnening Optimizer koristi mikrofon unutar slušalica za merenje prijanjanja slušalica i curenja vazduha iz različitih oblika ušiju u realnom vremenu svakih 20 sekundi. Reprodukcija je optimizovana u realnom vremenu kako bi se ispravila razlika između izvora i stvarnog stanja slušanja, isporučujući zvuk prilagođen individualnom slušaocu. Active Noise Cancelling (ANC) je poznat po tome da gubi signale niske frekvencije tokom reprodukcije muzike. Advanced ANC koristi novi pristup, potiskujući ambijentalnu buku bez primene bilo kakve obrade na muzički signal. Mikrofoni u ušima slušaju kombinovane signale muzike i buke, odvajajući obradu signala pozadinske buke i muzike. To se postiže tako što ih izoluje jedno od drugog u novom, jedinstvenom algoritmu.

 

Signal koji prikuplja unutrašnji mikrofon analizira šum, izračunavajući šta treba ukloniti iz muzičkog signala koji se reprodukuje tako da se samo šum eliminiše. To znači da nema nepotrebne obrade muzičkog signala, čuvajući čistoću muzike. Listening Care tehnologija ima za cilj da optimizuje balans jačine zvuka na osnovu statične (nepromenljive) postavke jačine zvuka na vašem uređaju. Međutim, stvari kao što je jačina samog sadržaja jer se dinamički opseg i nivo snimanja muzike razlikuju, kao i nivo pozadinske buke koji će verovatno dovesti do promene jačine zvuka na vašem uređaju može uticati na to. Najvažnije, u vremenima velike pozadinske buke često je poželjno povećati jačinu zvuka. Listening Care se zasniva na prilagodljivom pristupu u realnom vremenu koji koristi podatke poslednjih 5 sekundi, izračunavajući prosečni nivo jačine zvuka na svakih 0,7 ms. Korekcija koja se primenjuje na 4-pojasni ekvilajzer je prilagodljiva prema prosečnom nivou jačine zvuka. Optimizacija se stoga ostvaruje sa značajno većom tačnošću u odnosu na obim sadržaja na stalnoj osnovi. Vaše iskustvo slušanja je prilagođeno muzici i vašem okruženju, što znači potpuno individualizovan zvuk, samo za vas. Yamahina funkcija Ambient sound, kada to želite, koristi mikrofon za snimanje spoljašnjih zvukova, reprodukuje ih u pozadini dok slušate muziku, držeći Vas potpuno svesnim svog okruženja. YH-L700A poseduje dug vek trajanja baterije – do 34 sata trajanja baterije sa uključenim Advanced Active Noise Cancelling-om.

 

Tehničke karakteristike:

Tip: Over Ear

Prečnik drajvera: 40 mm

Frekventni raspon: 8 Hz – 40 kHz

Povezivanje: Bluetooth 5.0, 3,5 mm Kodek: SBC, AAC, aptX Adaptive

Specifičnosti: Advanced Active Noise Cancelling, Ambient Sound, Listening Care, Listening Optimizer, 3D Sound Field, Voice Assistance, mikrofon

Dodatno: Torbica za prenos, 3,5 mm kabl, adapter za avion, USB-C kabl

Trajanje baterije: do 34h

Vreme punjenja: oko 3,5 h

Aplikacija: Headphones Controller

Punjenje: USB-C

Masa: 330 g

Raspoložive boje: Black

 

 

 

 

AUDIO PLUS    D. O. O.   
Strazilovska 23 Novi Sad

tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com

 

 

 

 

ID Oglasa: #152441284
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.