slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Amazon Echo Show 5 (3rd Gen) Bluetooth Glacier White TOP

75 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
45
0
pre 10 dana
Odgovara na 10% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Samo Poziv I Sms - 066 243 000
Član od 19.08.2008.

Amazon Echo Show 5 (3rd Gen, 2023) Bluetooth Glacier White

 

 

• ALEKSA MOŽE DA VAM POKAŽE VIŠE – Podesite alarme i tajmere, mirno spavajte uz opuštajuću listu pesama, započnite jutro rutinom pametnog doma, jasno vidite svoj kalendar ili vremensku prognozu – sve to svojim glasom.
• MALA VELIČINA, VEĆI ZVUK – Strimujte svoju omiljenu muziku, emisije, podkastove i još mnogo toga od provajdera kao što su Amazon Music, Spotifi i Prime Video— sada sa dubljim basom i jasnijim vokalom. Uključuje ekran od 5,5 inča tako da na prvi pogled možete da vidite emisije, naslove pesama i još mnogo toga.
• ODRŽAJTE VAŠ DOM UDOBNIM – Kontrolišite kompatibilne pametne uređaje kao što su svetla i termostati, čak i dok ste odsutni.
• VIDI VIŠE UZ UGRAĐENU KAMERU – Proverite svoju porodicu, kućne ljubimce i drugo pomoću ugrađene kamere. Svratite u svoj dom kada ste napolju ili pogledajte ulazna vrata sa svog Echo Shov 5 sa ​​kompatibilnim video zvonima.
• POGLEDAJTE SVOJE FOTOGRAFIJE NA EKRANU – Kada se ne koriste, postavite pozadinu na rotirajuću projekciju slajdova vaših omiljenih fotografija. Pozovite porodicu i prijatelje da dele fotografije u vašem Echo Shov-u. Prime članovi takođe dobijaju neograničeno skladište fotografija u oblaku.
• OSTANITE POVEZANI SA VIDEO POZIVIMA – Koristite kameru od 2 MP da pozovete prijatelje i porodicu koji imaju Aleka aplikaciju ili Echo uređaj sa ekranom. Napravite najave drugim kompatibilnim uređajima u svom domu.
• DIZAJN DA ZAŠTITI VAŠU PRIVATNOST – Amazon se ne bavi prodajom vaših ličnih podataka drugima. Napravljen sa više slojeva kontrola privatnosti, uključujući dugme za isključivanje mikrofona/kamere i ugrađeni zatvarač kamere.
• DIZAJNIRAN ZA ODRŽIVOST – Tkanina ovog uređaja je napravljena od 100% recikliranog poliesterskog prediva, a aluminijum je napravljen od 100% recikliranog aluminijuma. Pakovanje uređaja se 100% može reciklirati.

 

Echo Dot (5th generation, 2022 release) Charcoal
Echo Dot (5th generation, 2022 release) Deep Sea Blue
Echo Dot (5th generation, 2022 release) Glacier White
Echo Show 8 (2nd generation) Black
Echo Show 8 (2nd generation) White
Echo Show 5 (3rd generation) Charcoal
Echo Show 5 (3rd generation) Glacier White
Echo Show 5 (3rd generation) Cold Blue
Echo Pop | Full sound compact Bluetooth Black
Amazon Fire TV Stick 4K
Amazon Fire TV Stick 4K Max
Blink Mini Pan Tilt Camera Black
Blink Mini Pan Tilt Camera White
Blink Mini Indoor Black
Blink Outdoor Wireless, weather-resistant

ID Oglasa: #159983741
Informacije

Za najbržu moguću porudžbinu:  

POŠALJITE SMS SA PODACIMA, ILI POZOVITE NA - 066 243 000

PAŽNJA: primljene KP poruke često ne stižemo pročitati

 

Za sva pitanja i info:

POZOVITE 066 243 000

 

Ekspresna dostava:

I DO 24H NA ŽELJENU ADRESU

 

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak: 08-18h (nakon 18h SMS)

Subotom: Izmedju 09-15h (nakon 15h SMS)

Nedeljom: Poručivanje SMS-om

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.