slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Aukey SK-M18 Bluetooth/FM zvucnik

4.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
27
1
pre 12 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

AUKEI 11W Bluetooth prenosni zvučnik (SK-M18)
Bluetooth bežični prenos. Do 10 metara bežične veze i AUKS ulaz omogućava vam da lako povežete zvučnik sa drugim audio izvorima, kao što su mobilni telefoni, MP3, tablet računari.

Tri zvučnika i stereo zvuk
Ugrađeni dvostruki drajver od 2W i sabvufer od 7W, moćan bas, zvuk visoke definicije, pruža potpuno stereo muzičko iskustvo. Podržava napredni režim prenosa zvuka (A2DP)

Prenosiv i moderan dizajn
Odličan dizajn ručke i kaiša (uključeni), u kombinaciji sa spoljnim elementima, SK-M18 je savršen za putovanja. Istovremeno, može dobro da funkcioniše u velikom zatvorenom prostoru, može biti najbolji izbor za zabavu, karaoke OK, venčanje, Božić i druge festivale.

Specifikacije:
Verzija: 2.0
Izlaz sirene: 2V*2,4Ō
Izlaz sabvufera: 7V,4Ō
Dimenzije proizvoda: Ø132*247mm
Vreme reprodukcije: 8 sati (maksimalna jačina zvuka)
Vreme punjenja: 7,5 sati (1A ulaz)
Opseg rada: do 10m / 33ft
FM frekvencijski opseg: 87,5-108 MHz
AUKS: 3,5 mm audio ulaz
Ulazna snaga: DC 5V
Tip baterije: Punjiva litijum-polimerska baterija (3000 mAh)

O ovoj stavci

Karakteristike

Dinamičan zvuk: ugrađeni dvostruki drajveri od 2V i sabvufer od 7V, sa kombinacijom visokih i bas zvučnika, SK-M18 vam nudi stereo i jasan zvuk sa ugrađenom litijumskom baterijom za bas od 3000 mAh: vreme reprodukcije muzike može biti do 8 sati maksimalna jačina zvuka, takođe možete u potpunosti da uživate u muzici bez obzira na dan ili noć. Prenosivi: modni dizajn ručke i kaiša donose veliku pogodnost aktivnostima na otvorenom, vaše muzičko putovanje možete započeti u bilo kom trenutku sa radiom AUKEI SK-M18FM: pritisnite dugme „ Mode“ , onda biste mogli da otvorite funkciju FM radija zvučnika. Da biste poboljšali FM signal, možete da ubacite audio kabl u zvučnik. Paket uključuje: 1 k AUKEI SK-M18 bežični zvučnik; 1 k USB kabl za punjenje; 1 k 3,5 mm audio kabl; 1 k 24 meseca garancije; 1 k Uputstvo za upotrebu

ID Oglasa: #163658001
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.