slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Bang & olufsen Explore Emerge beosound portable wireless

8.000 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
91
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan
Član od 04.12.2012.
Svi oglasi

Novo. Vakum pakovanje. Sve je original.   Obavezno procitajte oglas do kraja.  Samo roba koja ima cenu je na stanju. Ako van ne odgovaraju uslovi iz oglasa nemojte porucivati:

 

 

Preostalo (samo to imam u tim bojama sa slike, ne mogu da nabavim nista drugo. Iako mozda ne bude aktuelna svaka boja ako se proda u toj boji, pa pitajte pre kupovine za boju). neotpakovano:

 

BANG OLUFSEN Explore -  neotpakovano (dostupan u tri boje sa slike)

cena kod slanja 12.000din za sivi  (11.500 za licno preuzimanje)

cena kod slanja 12.300din za crni (11.800 za licno preuzimanje)

cena kod slanja 12.500din za zeleni(12.000 za licno preuzimanje)

Radna garancija 5 dana!

 

BANG OLUFSEN Emerge - otpakovan ali nov- 35.000din.   Neotpakovan 42.000din

Licno preuzimanje za otpakovan najbolje.   Neotpakovan moze i slanje. Opet lično najbolje uz da se proba jer je ovo skuplja stvar.

 

bang and olufsen beosound level portable wireless home speaker

otpakovan ali nov 85.000din posto su na amazonu preko 2000$

moguca zamena za noviji racunarski hardver - ali samo ako je cena povoljna za vase.

Samo licno preuzimanje. postoji i u crnoj boji ne samo boja na slici !   Tj slanje zaista ne BiH preporucio jer je ovo skuplje a da se ne proba pre kupovine.  

 

za skuplje stvari mozda mogu u zameni za racunarski hardver. Ali pre svega samo novije i obavezno da je povoljna cena (posto je i moje sve najjeftine na oglasima). Moze i ps5 konzola, noviji ceo racunar ili u delovima. Ako je ceo racunar obavezno navedite koje tacno delove i cenu po delovima. Moze i mobilni telefon ali iskljucivo u vakum pakovanju sa pisanom garancijom domacom. I sl. Ali sve samo ako su cene povoljne bas.

 

Vecina robe je novo netpakovano u celofanu.  

 

Slanje je moguce na odgovornost i trošak kupca uz uplatu barem dela para unapred ako imate manje od 50 pozitivnih ocena za jefitnjje stvari. Za skuplje obavezno da se uplati deo para iako ne preporučujem ni onda slanje skupljih stvari.

 

Kod reklamacije ako se slucajno desi a nema razloga , saljete nazad bez otkupa o svom troskovu a kad proverim sve vracam vam pare na tekuci racun - ALI samo za vrednost robe koju ste platiti. Trosak transporta i tada ide na kupca.  

ID Oglasa: #165853937
Informacije

Lokacija Žarkovo za lično preuzimanje. Ulica Milana Jovanovića 

 

Cene su fiksne sem ako uzimate veliku kolicinu robe.

 

Šaljem regularnim postexpresom uz dostavu dan za dan ili kao CC paket (tad je cena samo 200 din)

 

AKO ZELITE DA PRATITI OGLAS NEKI - BOLJE PRATITE MOJ NALOG - JER SE OGLASI BRISU POSLE 30 DANA PA IH NECETE VIDETI U LISTI

 

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.