Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Auto Bluetooth 5.3 mini prijemnik sa LED displejem

900 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Dale77
Član od 22.04.2013.
Svi oglasi
Specifikacija proizvoda

 

● Naziv proizvoda: usb bluetooth FM predajnik

● Model proizvoda: FM02

● Bluetooth verzija: V5.3

● Radni napon: 5V

● Efektivna verovatnoća: unutar 10 metara

● Audio izlaz: FM predajnik

● Podrazumevana frekvencija: 95,0 MHZ

● Odnos signal/šum: ≥95db

● Režim napajanja: USB napajanje (5V)

 

Usb interfejs:

USB interfejs se koristi za napajanje. Kada ga koristite, možete uključiti ovaj proizvod u USB interfejs sa izlaznim naponom od 5V, na primer: automobil dolazi sa USB interfejsom (5V) i interfejsom za punjač za automobil (5V).

 

Višefunkcionalno M dugme:

  1. Da biste podesili FM frekvenciju, dugo pritisnite dugme M i ekran počinje da treperi da biste ušli u režim FM podešavanja. Dug ili kratak pritisak na "+" ili "-" dugmad za brzo i sporo podešavanje. Nakon podešavanja, kliknite na dugme M da biste potvrdili, a ekran prestaje da treperi.
  2. Kada puštate pesmu, kliknite na dugme M da biste pauzirali i reprodukovali.
  3. Odgovorite na poziv: Kada neko pozove, možete da kliknete na dugme M da biste odgovorili na poziv.

Multifunkcionalna "+" i "-" dugmad:

  1. "+" dugme: kliknite na sledeću pesmu, dugo pritisnite da povećate jačinu zvuka, u režimu FM podešavanja, kliknite i dugo pritisnite da podesite FM kanal.
  2. "-" dugme: kliknite na prethodnu pesmu, dugo pritisnite da biste smanjili jačinu zvuka, u režimu FM podešavanja, kliknite i dugo pritisnite da biste podesili FM kanal.

 

Uputstvo:

 

1. Uključite FM02 u USB interfejs u ​​automobilu sa izlaznim naponom od 5V.

 

2. Podesite FM frekvencijski opseg preko multifunkcionalnog M dugmeta, zatim uključite auto radio i podesite FM frekvencijski opseg radija tako da bude u skladu sa FM02.

 

3. FM02 ima funkciju automatske memorije FM frekvencije, svaki put kada se uključi, podrazumevano će biti podešena na FM frekvenciju poslednje upotrebe.

 

4. Nakon što je FM frekvencijski opseg podešen, pronađite naziv Bluetooth uparivanja: FM02 u Bluetooth podešavanjima mobilnog telefona i kliknite da biste uparili. Tada će se muzika koju pušta mobilni telefon puštati na zvučnicima automobila.

 

5. Podesite jačinu zvuka: Kada puštate muziku, možete da podesite jačinu muzike mobilnog telefona na maksimalnu, podesite jačinu zvuka u automobilu na umereni nivo. Nije preporučljivo da pojačavate jačinu zvuka u automobilu, jer što je jačina zvuka u automobilu, to će šum i izobličenje biti ozbiljniji.

 

Mere predostrožnosti:

 

1. Podrazumevani frekvencijski opseg FM02 je 95,0 MHz, koji se može direktno koristiti. Ako ima mnogo šuma pri reprodukciji, može se podesiti na druge frekvencije.

 

2. Kada je radio nekih modela uključen, ugrađeni USB interfejs automobila će se isključiti. U ovom trenutku, ako je FM02 priključen na ugrađeni USB port, ne može se koristiti. U ovom slučaju, FM02 možete priključiti na USB upaljač i auto punjač. Napajanje se koristi na interfejsu (izlazni napon usb-a mora biti 5V).

 

3. FM02 se koristi u nekim originalnim automobilima sa usb interfejsom, koji može biti previše bučan ili neupotrebljiv. Preporučuje se da uključite FM02 u punjač za upaljač za upotrebu.

 

4. FM02 nema funkciju automatskog isključivanja, preporučuje se da ga isključite iz USB interfejsa kada se ne koristi.

 

5. Kada FM02 ne može da se pretraži u Bluetooth podešavanjima mobilnog telefona ili se ne može upariti nakon pretraživanja i klika, preporučuje se da obrišete prethodno povezane Bluetooth uređaje u mobilnom telefonu, a zatim ponovo pokrenete mobilni telefon i pokušate ponovo.
ID Oglasa: #165965781
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.