slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Bluetooth zvučnik HZ

30 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
1
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

LED svetlo od 180° - Bluetooth zvučnik ima pet svetlosnih režima i prenosivi dizajn pogodan za kuhinju, zabave, na otvorenom i u automobilu (Imajte na umu: monohromatski gradijent boja pojavljuje se samo kada se ne pušta muzika)

Hi-Fi zvučnici - Uživajte u surround zvuku od 360° sa visokokvalitetnim anti-magnetnim HiFi zvučnicima i drajverima od 10 vati. (Kratko pritisnite „+“ „-“ da biste promenili pesme, dugo pritisnite „+“ „-“ da biste podesili jačinu zvuka zvučnika. )

Bežično stereo uparivanje - Prava bežična stereo tehnologija omogućava da se dva Bluetooth zvučnika istog modela povežu preko Bluetooth-a kako bi se postigao pravi stereo zvuk

Micro SD/USB stick za čitanje i 3,5 mm AUX ulaz - Zvučnik podržava muziku sa do 32G mikro SD/USB fleš diska. AUX ulaz od 3,5 mm vam omogućava da se povežete sa uređajima koji ne podržavaju Bluetooth, kao što je PC (Napomena: prvo morate da uključite Bluetooth zvučnik, a zatim da uključite Micro SD/USB štap, inače Micro SD/USB fleš pogon neće biti prepoznat. )

Trajanje baterije od 8 do 14 sati - možete da slušate 8 do 14 sati muzike i upućujete pozive (u zavisnosti od jačine zvuka i režima osvetljenja)

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #164453593
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.