slika
slika
slika
slika
1 od 4

Bluetooth zvucnik ZQS1820

5.799 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
131
1
pre 15 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Makishop011 0641846154
Član od 01.05.2021.
Svi oglasi
BTSPEAKER Super Bass bežični zvučnik

Neverovatni zvučnik u obliku cevi, sa kukama na obe strane za pričvršćivanje ručke i nošenje udobno, RAZLIČITE BOJE Funkcija Rad i karakteristike: MODE Kratki pritisak za prebacivanje između BT TF KARTICE, USB-a. LINE IN, FM Dugi napredak za isključenje LED svetla 4 Pustite prethodni muzički zapis pod BT TF karticom i USB režimom, Reprodukujte prethodnu radio stanicu u FM režimu. I Kratak pritisak za reprodukciju muzike/pauzu Dug pritisak za automatsko pretraživanje radio stanice Lunder FM režim * Reprodukujte do sledeće muzike pod BT TF karticom i USB režimom Reprodukujte sledeću radio stanicu u FM režimu DC SV) Napunite utičnicu za ugrađenu bateriju. Kada se priključi DC 5V kabl, LED svetli AUKS) AUKS IN se može povezati sa računarom, mp3. Telefon ili CD vvalkman OFFION) Isključivanje zvučnika/ Uključivanje zvučnika na USB port) Podržava USB i može da reprodukuje muziku u MP3 i VAV formatu na U disku Ulaz za TE karticu) Podržava TF KARTICU i može da reprodukuje muziku u MP3 i VAV formatu na mikrofonu za karticu) Priključak mikrofon ulazi u port za uživanje u muzici BT veza) Uključite uređaj ili pritisnite dugme MODE da biste prešli u BT režim -Otvorite mobilne uređaje Cell phones. computers. ete) u BT režimu, potražite BT uređaje kada se pojavi stavka za uparivanje naziv (BTSPEAKER Nakon što je uređaj prvi put uspešno uparen. t će se automatski povezati oko 10 sekundi sa uređajima koji su se povezali pre sledeće upotrebe.
Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 350din BEZ OBZIRA NA KOLIČINU I TEŽINU (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) uz mogucnost __________________LIČNOG PREUZIMANJA__________________
na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU.
Ukoliko zelite nesto da porucite:

Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:
-Ime i prezime,                 
-Ulica i broj,                 
-Mesto i poštanski broj,             
-Broj telefona za kontakt
-Ili SMS, Viber i WhatsApp porukom na 0641846154
________________________________________

Svaki dan novi oglasi!
Pogledajte našu kompletnu ponudu oglasa klikom na --- SVI OGLASI--- ISPOD BROJA TELEFONA na našem KP nalogu MakiShop011
ID Oglasa: #124342309
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.