slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Bose SoundLink Flex

23.400 din

Novi Sad
Novo
29
1
pre 2 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Fiskalni racun i garancija 2 godine!

 

 

  • Veliki zvuk, mali zvučnik
  • Otporan na vodu i prašinu
  • Do 12 sati aktivnog korišćenja sa jednim punjenjem
  • PositionIQ tehnologija
  • Napravljen od materijala koji plutaju
  Opis Zvuk koji te pronalazi

Bose SoundLink Flex prenosivi Bluetooth zvučnik je prepun ekskluzivnih tehnologija i posebno dizajniranih drajvera za dubok, jasan i impresivan zvuk kod kuće ili u pokretu.  PositionIQ tehnologija automatski detektuje poziciju zvučnika za optimalan kvalitet zvuka u bilo kojoj orijentaciji ili okruženju.  

 

Napravljen da traje

SoundLink Flex je rigorozno testiran da bi zadovoljio standarde vodootpornih zvučnika IP67. Napravljen je od vodootpornih materijala koji mu omogućavaju čak i da pluta, što ga čini idealnim za avanture na otvorenom. Napravljen je da odoli vodi, prašini, rđi i padovima. Takođe je jednostavan za držanje i skladištenje, otporan je na koroziju i UV zračenje.  

 

Puni se preko USB-C kabla (dobija se u pakovanju). Litijum-jonska baterija nudi do 12 sati aktivnog korišćenja sa jednim punjenjem.  Možete upućivati i primati pozive, a samo jedno dugme Vas deli od pristupa glasovnom asistentu (Siri ili Google Assistant) na vašem telefonu. Uparuje se sa uređajima koji podržavaju Bluetooth kao što su telefoni i dodatni Bose zvučnici.  Bose Connect aplikacija automatski ažurira softver zvučnika, omogućava prilagođavanje podešavanja i još mnogo toga.

 

Kompatibilan sa Bose zvučnicima
Možete istovremeno da puštate muziku sa dva kompatibilna Bose zvučnika koristeći bilo Party mod (oba zvučnika rade jednako) ili Stereo mod (oba zvučnika rade kao stereo par: jedan kao levi zvučnik, jedan kao desni). Ovi režimi su korisni, na primer, za pokrivanje većg prostora ili za veće razdvajanje zvuka levo i desno.

 

Boja

Black, Carmine Red, Cypress Green, Stone Blue, White Smoke

Trajanje baterije

do 12h

Vreme punjenja

oko 4h

 

 

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com

 

 

ID Oglasa: #163741406
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.