slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Bose SoundLink wireless music system

150 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
902
13
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Uros
Član od 07.04.2012.
Svi oglasi

Na prodaju korišćen Bose SoundLink wireless USB speaker system

 

Bose SoundLink bežični muzički sistem vam omogućava bežično slušanje vaših digitalnih audio datoteka sa računara sa jedinstvenim Bose zvukom. Svakako će te uživati u svom zvuku pomoću Bose zvučne tehnologije kao što su Waveguide Speaker technology i Digital Signal Processing Circuitry za pravo Bose iskustvo. Takođe, možete uživati u Bose zvuku koji ispunjava prostoriju i sa drugih audio uređaja, kao što je vaš MP3 plejer, koristeći pomoćni ulaz AUX.


SoundLink se može napajati pomoću priloženog AC adaptera ili preko punjive litijum-jonske baterije, koja traje do 3 sata sa jednim punjenjem. Ugrađena ručka za nošenje omogućava prenosivost a daljinski upravljač upravlja uključivanjem/isključivanjem, jačinom zvuka, reprodukcijom, pauziranjem i preskakanjem numera sa skoro bilo kog mesta u prostoriji. I, ako daljinski upravljač bude van domašaja, tasteri za kontrolu jačine zvuka osetljivi na dodir nalaze se direktno na samom sistemu.  


Uz Bose SoundLink dolazi USB transmiter koji se uključuje u računar. USB stik se bežično povezuje sa Bose SoundLink zvučnikom. Svoju omiljenu muziku sa računara (Laptop) možete da slušate i van kuće uz visoko kvalitetni Bose zvuk preko Li ion baterije


Bose SoundLink u sebi nema ugrađen Bluetooth prijemnik  ali uz uređaj se dobija externi mini BT prijemnik/predajnik koji se povezuje preko 3,5mm priključka i možete slušati muziku sa telefona


Jedinstveni Bose zvuk bez deformacije

Na zvučniku i daljinskom se primete tragovi korišćenja

 

Isporučuje se 

Bose SoundLink zvučnik sa baterijom

Bose naponski adapter

Bose USB transmiter

Bose daljinski upravljač

BT adapter sa USB kablom i 3,5mm dvostranim činčevima.

ID Oglasa: #150970823
Informacije

Predmete je moguće preuzeti lično i/ili dostavljanje preko kurirskih službi.  

Troškove poštarine snosi kupac

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.