slika
slika
slika
slika
1 od 4

DiscovR PURE Bluetooth Wireless Portabl Alexa Smart Zvucnik

4.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
35
5
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

Visoko podešen zvuk koji pruža impresivne performanse zvuka od 360 stepeni koje pomeraju granice koje vas približavaju muzic.

Podesite bilo koju Aleka komandu da se pokrene pritiskom na dugme, uključujući vaše omiljene stanice i liste pesama, kontrolu kuće ili Alexa veštinu.

Uživajte u neprekidnom slušanju, uz slušanje i igranje u kući i oko nje uz trajanje do 15 sati.

Povežite se sa drugim Amazon ili Airplay 2 kompatibilnim zvučnicima da biste širili muziku i radio po svom domu Uz Spotifi Connect, slušajte na zvučniku koristeći aplikaciju Spotifi kao daljinski upravljač.

 

Pure DiscovR

Predstavljamo pametni zvučnik od radio stručnjaka. Zvučnik koji sluša. . . osim ako to ne želite - zahvaljujući urednoj funkciji „ ispuštanje mikrofona“ , koja isključuje mikrofon radi veće privatnosti.

 

Izbor izvora

Prebacite se na Bluetooth ili Auk i budite obavešteni odgovarajućim LED prstenom. Različite boje se dodeljuju različitim odgovorima.

 

Moćna funkcija prenosnog zvuka i mikrofona

Sa impresivnim sabvuferom i dvostrukim visokotoncima, iskusićete impresivan zvuk od 360˚ koji pruža performanse koje ispunjavaju prostoriju, tako da će sve vaše omiljene melodije zvučati još bolje. Punjiva baterija omogućava vam do 15 sati prenosnog slušanja. Isključite mikrofon tako da zvučnik više ne reaguje na glasovnu kontrolu guranjem zvučnika nazad u kućište. Ako želite ponovo da koristite Aleka, jednostavno pritisnite ponovo da biste je ponovo podigli. Na ovaj način uvek imate kontrolu nad privatnošću!

ID Oglasa: #162457371
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.