slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

EZVALO SA1 bluetooth zvučnik,punjač,alarm,noćno svetlo

3.995 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
14
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovans
Član od 22.01.2021.
Svi oglasi

EZVALO SA1
Uz budilnik se dobija i adapter za kabel gratis!
【Multi-funkcionalni dizajn】- Ovaj radio budilnik kombinuje Bluetooth zvučnik, FM radio, bežični punjač, tajmer za odbrojavanje, memoriju za isključivanje i RGB noćno svetlo u jedan pogodan uređaj, što ga čini idealnim budilnikom za upotrebu u spavaćoj sobi.

【Brzo bežično punjenje】- Recite zbogom pretrpanim kablovima i žicama! Ugrađena adaptivna bežična stanica za punjenje od 15 V ima širok spektar kompatibilnosti koja može da održi vaše uređaje napunjenim i spremnim za rad. (Primenljivo za iPhone/Samsung/Huavei/LG/Honor itd. ) 【Bluetooth radio sa satom】 - Uživajte u svojim omiljenim radio stanicama sa integrisanim FM radiom ili slušanjem preko Bluetooth-a, sa jasnim, dinamičnim zvukom i jednostavnim digitalnim interfejsom za podešavanje.

【Meko noćno svetlo】- Toplo i meko noćno svetlo ima više režima osvetljenja i podešavanja osvetljenosti. Pruža pravu količinu osvetljenja za udobno okruženje za spavanje, a istovremeno dodaje dašak stila dekoraciji vaše spavaće sobe.

【Budilnik】- Funkcija dvostrukog alarma je dizajnirana da probudi čak i najtvrdoglavije spavače ili da zadovolji različite potrebe svih članova porodice. Jedan od vrhunskih dodataka za sobu i tehničkih sprava koje morate imati.

ID Oglasa: #162854537
Informacije
  • kontaktirajte me preko poruke na KP ili na broj telefona 063/480-986 (viber, poziv, poruke)
  • garancija na robu 5 dana od dana preuzimanja
  • mogućnost preuzimanja paketa u Novom Sadu, kao i na dogovorenim lokacijama nekoliko puta nedeljno u Bečeju, Temerinu, Bačkom Jarku, Adi i Senti
  • slanje brzom poštom, kupac plaća poštarinu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.