slika
1 od 1

G Lampa 4u1 bluetooth,zvucnik sat i punjac

1.899 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svetlana
Član od 10.03.2024.
Svi oglasi
 

****Jači zvučnik u odnosu na druge G-lampe - 15W*****

 

Multifunkcionalna pametna LED lampa poseduje višenamensko pametno svetlo sa satom i funkcijama alarma pored impresivnog Bluetooth zvučnika, pa je fenomenalna za ulepšavanje i oplemenjivanje bilo kog enterijera jer stvarate idealno raspoloženje uz RGB osvetljenje koje se može prigušiti.

 

Bežično punjenje telefona:  Sa ugrađenim punjačem za bežični telefon od 15 w, možete se oprostiti od zapetljanih veza. Da biste lako napunili svoj kompatibilni pametni telefon, samo ga postavite na postolje lampe. To je praktična karakteristika koja garantuje da su vaši uređaji stalno pripremljeni.

 

Umirujući zvuci spavanja:  Beli šum, talasi i uspavanke su samo neki od sedam opuštajućih zvukova spavanja koji mogu pretvoriti vašu spavaću sobu u mirno utočište. Izbegavajte ometajuće zvukove i lako idite na spavanje. Lampa takođe služi kao alat za svetlosnu terapiju, nežno vas osvetljava da podiže vaše raspoloženje. Raznovrsna i elegantna dekoracija spavaće sobe: Ova višenamenska lampa nije samo korisna, već je i moderna. To je fleksibilan komad dekoracije spavaće sobe koji se može uskladiti sa bilo kojim raspoloženjem ili dizajnom doma zahvaljujući 256 režima osvetljenja i 16 miliona opcija boja. Postavite scenu za romantično veče ili idealno okruženje za slobodno vreme.

 

 

Specifikacije:

napajanje pomocu USB - C kabla,  
snaga bezicnog punjaca 15 W,
bluetooth 5.2,
snaga zvucnika 5 W,
ugradjena puniva baterija,
LED svetlo sa raznim rezimima rada,
FM radio ( za antenu koristi kabl za punjenje ),
AUX ulaz,  
reprodukcija sa micro SD  kartice,
USB port za punjenje i napajanje,
uputsvo za upotrebu,
Težina: 770g
LDE izlaz: 10V
Snaga zvuka: 3V
Materijal: ABS + PC
Boja: bela.   
Svetlosni režim: 256 vrsta.   
Udaljenost prenosa: 2-6 mm.   
Efikasnost punjenja: 75%.   
Radna frekvencija: 100-205KHZ.   
Dimenzije: 240*90*238mm
Velicina zvucnika 52mm
Baterija 1200mah
ID Oglasa: #165986201
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.