slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Google G lampa punjac zvucnik i sat LED RGB 4 u 1

2.490 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.790
53
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Marko
Član od 14.09.2020.

 

Prenosivi Bluetooth zvučnik, podignite svoju oblast. To je više od govornika; to je višenamensko pametno svetlo sa satom i funkcijama alarma pored impresivnog Bluetooth zvučnika. Uživajte u netaknutoj muzici dok stvarate idealno raspoloženje uz RGB osvetljenje koje se može prigušiti.
Bežično punjenje telefona: Sa ugrađenim punjačem za bežični telefon od 15 V, možete se oprostiti od zapetljanih veza. Da biste lako napunili svoj kompatibilni pametni telefon, samo ga postavite na postolje lampe. To je praktična karakteristika koja garantuje da su vaši uređaji stalno pripremljeni.
Umirujući zvuci spavanja: Beli šum, talasi i uspavanke su samo neki od sedam opuštajućih zvukova spavanja koji mogu pretvoriti vašu spavaću sobu u mirno utočište. Izbegavajte ometajuće zvukove i lako idite na spavanje. Lampa takođe služi kao alat za svetlosnu terapiju, nežno vas osvetljava da podiže vaše raspoloženje.
Raznovrsna i elegantna dekoracija spavaće sobe: Ova višenamenska lampa nije samo korisna, već je i moderna. To je fleksibilan komad dekoracije spavaće sobe koji se može uskladiti sa bilo kojim raspoloženjem ili dizajnom doma zahvaljujući 256 režima osvetljenja i 16 miliona opcija boja. Postavite scenu za romantično veče ili idealno okruženje za slobodno vreme.

 

Veličina proizvoda: pribl. 225 x 82 x 230 mm

Popust na kolicinu

 

ID Oglasa: #152244052
Informacije

RADNA GARANCIJA 7 DANA

 

REKLAMACIJE
*U slučaju reklamacije kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku ili lično na adresi prodavca.   

 

 

Rok dostave 1-3 radna dana na adresu.

 

ODOBRAVAMO POPUST NA VEĆU KOLIČINU ARTIKALA.

Lično preuzimanje u bloku 70  uz prethodni dogovor.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.