slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

iFox iF012 Bluetooth vodotporan zvucnik za tusiranje

1.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
75
4
pre 14 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vukasin
Član od 15.05.2012.

Neverovatan, vrhunski kvalitet, napravljeni da traju – i sada novi u našem modelu zvučnika iz 2016. Zvuči kao da je našim kupcima belo punjenje, poboljšana dugmad olakšavaju uočavanje dugmadi pod tušem a ovo je jedinstveno za ifok. Proizvedeno u sopstvenoj fabrici koja kontroliše kvalitet kako bi isporučila neverovatan zvuk sa našom čuvenom pouzdanošću. Čuvajte se imitacija, ovo je original. Postigli smo CE, FCC i RoHS sertifikate.
Potpuno vodootporan, čak i potpuno uronjen - ifok zvučnik za tuširanje je toliko svestran da nije samo vodootporan već je sposoban da bude potpuno potopljen u vodu do 3 metra dubine. Radi na samo 3 vata snage, ali isporučuje zvuk koji biste očekivali od Boombok-a. Takođe odličan za bluetooth zvučnik u automobilu jer usisava vaš automobil
Raznovrsna priključna stanica + spikerfon + Siri kompatibilni – povežite svoj pametni telefon, tablet, računar itd. preko Bluetooth-a za manje od 6 sekundi. . . ili koristite ifok kao spikerfon za taj važan telefonski poziv. Moći ćete lako da kontrolišete pesme i podešavate jačinu zvuka na zvučniku. A vaši Bluetooth uređaji se povezuju na IFOKS sa udaljenosti do 33 stope, tako da je muzika tu za vas bez obzira da li gledate kod kuće, pod tušem, na putu ili čak na plaži ili bazenu.
Neverovatan životni vek baterije - Nema više premeštanja za punjač - ifok traje do 10 sati reprodukcije između punjenja. Uključite ga u adapter i ponovo će se potpuno napuniti za manje od 3 sata. usisna čaša se čvrsto pričvršćuje za staklo, keramiku ili bilo koju drugu glatku površinu pod tušem ili bilo gde

ID Oglasa: #146270543
Informacije
Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.  

Moguce licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu, Futogu.

Garancija na ispravnost.

Ne radim zamene i ne radim povrat novca za pogresno narucene artikle.

Kontakt KP Poruke/Viber.

Vukasin 060 0 164 264

Marko 065 926 4721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.