slika
slika
slika
1 od 3

JBL XTREME Najveci model

2.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
3.354
78
pre 2 dana
Odgovara na 0% poruka.
Tim Shop 0611396967
Član od 07.10.2018.
Prenosni Bluetooth zvučnik koji bez problema proizvodi snažan stereo zvuk zahvaljujući  kućištu sa 2 aktivna zvučnikax20w i 2 vidljiva JBL Bass radijatora. Sa ugrađenom masivnom punjivom litijum-jonskom baterijom od 10000mAh, JBL Xtreme BIG omogućava do 10 h reprodukcije muzike.  
Ovaj uredjaj poseduje USB ulaz preko koga mozete da punite Vas mobilni telefon ili tablet ili bilo koji uredjaj koji se puni na isti nacin.  
USB prikljucak će Vam omogućiti da muziku slusate preko Vase fles memorije na koju cete snimiti omiljenu muziku. Takodje preko ovog slota mozete se povezati sa svim uredjajima koji imaju isti i tako slusati muziku.  
Ovaj uredjaj poseduje i slot za mikro SD karticu pa i na ovaj nacin mozete slusati muziku.  
Sve vrste zabava, zurki, izleta na otvorenom možete je poveriti JBL Xtreme-u BIG bez obzira na lokaciju i vremenske uslove. Zahvaljujući tkanini otpornoj na kvašenje kojom je presvučen, Xtreme možete koristiti i napolju bez brige o kiši ili slučajno prosutoj tečnosti.  
Duzina uredjaja je 28.7 cm 
ID Oglasa: #80886645
Informacije

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka

Za svaki proizvod dajemo garanciju na fabricku ispravnost

Radimo licno preuzimanje svaki dan od 10 do 15

za porucivanje posaljite poruku preko KP/Viber/ 
-Ime 
-Ulica i broj.  
-Mesto
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.