slika
1 od 1

Kaidas GS590 Bluetooth Speaker

4.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
TehnoSrbija.Rs online
Član od 29.08.2016.
kp izlog

Wireless Freedom Play - 5.0 Bluetooth bežična veza usvojena za vrhunski kvalitet zvuka bez gubitaka, stabilan prenos zvuka bez odlaganja omogućava vam 100% uživanje sa svojim listama za reprodukciju sa vašeg telefona, tableta ili laptopa.

Poboljšani čisti bas - Opremljen naprednom jedinicom za pogon zvuka sa 2,0-kanalnim poboljšanim stereo jezgrom punog opsega, GS590 Kaidas vam nudi vrhunski čist i bogat zvuk.

Back Vibe RGB – Osvežavajući dizajn psihodeličnog ambijentalnog RGB svetla na poleđini zvučnika, pruža atraktivnu misteriozni ambijent igranja. 3 režima se mogu izabrati za različite ambijente pomoću kontrole na dodir, takođe je dostupno isključivanje svetla.

Više od kompaktnog – Minimalistički kompaktni dizajn sa čvrstim okvirom održava ga u mirnom i tihom stilu. Dužina kabla do 94 cm između dve zvučne jedinice kompatibilna je za većinu stonih uređaja.

In-Line Control Box - Delikatna i kompaktna linijska kontrolna kutija sa kontrolom zvuka/pozadinskog osvetljenja/režima, za vrhunsku praktičnost. Dodatni priključak za slušalice brine o vašim privatnim potrebama slušanja.

Plug &Play za široku kompatibilnost – USB zvučna kartica napajana preko USB-a i AUX žični režim nude stabilan audio prenos, što omogućava ovoj rock zvezdi da se zabavlja na raznim binama za PC, TV, Laptop i druge uređaje.

ID Oglasa: #162589048
Informacije

Garancija: Uz svaki kupljeni proizvod dobija se garancija 6-24 meseca ( zavisi od prizvoda )

Kontakt: Iskljucivo KP

Slanje:
1. Postexpress, placanje pouzecem
2. Uplata na racun, slanje Postexpress,   cena 370din
3. Uplata na racun, slanje preporuceno, cena 160din ( 5-6 dana )

Licno preuzimanje: Vracar

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.