slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Marshall Stanmore II Bluetooth zvucnik

330 €

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
30
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nemanja
Član od 24.02.2014.
Svi oglasi

 

Sva roba je nova i orginalna, fabricki zapakovana i vi prvi otvarate kutiju, roba je iz EU, nije dostupna odmah vec se ceka 5-10dana. Garancija je 3 meseca.

 

Nije potrebna nikakva kapara, samo poruka na kp, mozemo vam i reci unapred kada stize roba.

 

Moguce narucivanje odredjene boje kao i drugih modela ako nemamo odredjeni model.

 

Licno preuzimanje Beograd po dogovoru, slanje postexpres, kontakt KP.

 

  • tanmore II je najsvestraniji zvučnik u Marshall porodici i savršeno će se uklopiti u svaku prostoriju, bilo veliku ili malu. Isporučuje visokokvalitetan zvuk, koji je sinonim za Marshall.
  • Klasični Marshall detalji, kao što su tekstuirana vinilna površina i prepoznatljivi Marshall logotip, oplemenjuju čvrsti drveni okvir Stanmore II zvučnika. Na prednjoj strani ponosno stoji mesingana ploča na kojoj je urezana godina osnivanja kompanije Marshall - 1962 - više od 50 slavnih godina vrhunskog zvuka.
  • Bluetooth 5.0 i aptX tehnologije omogućavaju bežičnu reprodukciju bez gubitaka u kvalitetu zvuka, u dometu do 10 metara. Zaboravite na žice i kablove – dovoljno je da uključite Bluetooth na vašem telefonu, tablet uređaju ili računaru, pustite omiljenu pesmu i uživate u vrhunskom zvuku Stanmore II zvučnika.
Zvučni sistem: 2.0 Snaga: 80W Podaci o snazi:
  • Woofer: 50W
  • Tweeters: 2x 15W
Umrežavanje: Bluetooth Upravljanje: Aplikacijom i ručno Verzija Bluetooth-a: v5.0 Qualcomm aptX Domet: do 10 m USB: Ne Povezivanje: 3.5mm ulaz RCA ulaz i Bluetooth Ostale karakteristike: Tip zvučne kutije: Bass-reflex Frekventni odziv: 50Hz - 20kHz Osetljivost: 101dB Napajanje: Strujno Vodootporan: Ne Daljinski upravljač: Ne Dimenzije: 350 x 195 x 185 mm Masa: 4.65 kg
ID Oglasa: #166137575
Informacije

Licno preuzimanje Zemun / Novi Beograd, ili slanje po dogovoru.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.