slika
slika
slika
1 od 3

Retro Bluetooth zvucnik

2.600 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
111
1
pre 11 dana
Odgovara na 0% poruka.
Moj Shop 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

Ovaj starinski radio zvučnik je napravljen od kvalitetnog materijala i spaja modernu tehnologiju sa retro klasičnom estetikom. Kombinuje najnoviju i najbolju digitalnu audio tehnologiju sa retro atmosferom iz 1950-ih. Možemo se osećati kao nazad u zlatno doba muzike 1950-ih, uživajući u umirujućem trenutku u današnjem užurbanom životu. Uz naprednu Bluetooth 5.0 tehnologiju, ovaj retro bluetooth zvučnik može da se poveže sa vašom pametnom opremom za manje od jedne sekunde.

Posebno dizajniran retro bluetooth zvučnik razlikuje se od običnih zvučnika svojim jedinstvenim starinskim izgledom.

Ovaj radio bežični bluetooth zvučnik ima nostalgičan izgled koji je dobio modno i moderno značenje. Funkcija retro FM radija trenutno vas vraća u dobra stara vremena surfovanja radio kanalima. Samo uživajte u stereo bogatom zvuku klasične, kantri, folk i rok muzike uz ovaj starinski radio bluetooth zvučnik!

Sa zvunikom od 5W, 2 oma,   koji obrađuju audio izlaz, ovaj mini retro radio zvučik neverovatno jak i glasan bez ikakvih izobličenja. Nije velikih dimenzija, ima rukohvat pa je lakši za trasport i ne zauzima dosta mesta.

Kompaktni retro bluetooth zvučnik zauzima samo prostor od 17cm širine, 13cm visine i 8cm dubine. Zvučnik ima ugrađenu punjivu bateriju od 1100 mAh, do 9 sati reprodukcije. Izađite napolje i slušajte starinski radio, muziku tokom kuvanja, zabave, rada u dvorištu, garaži, logorskoj vatri, planinarenju, biciklizmu ili plaži, šta god da vam je potrebno.

Trotalasni radio prijemnik koji pušta muziku u MP3 formatu sa fleš diska, memorijske kartice ili preko Bluetooth veze. Povezuje se sa svim vrstama Bluetooth uređaja (pametni telefoni, tableti, plejeri, itd. )

Prihvaćeni radio opsezi:  FM (87,5 – 108 MHz); SW (9 – 16 MHz); AM (530-1710 kHz)

 

Zvučnik podržava sledeće:

  • Slot za micro SD karticu
  • USB
  • FM,  SW, AM Radio
  • Bluetooth do 10m
  • Bluetooth hands free
  • Ugrađenu bateriju
  • Kabl za punjenje
ID Oglasa: #146628107
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.