slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

SDRD SD-316 Bluetooth Karaoke zvucnik + 2 mikrofona

6.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
118
9
pre 12 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Karaoke Machine for Adults and Kids, Portable Bluetooth 2 Wireless Karaoke Microphone with Holder/USB/TF Card/AUX-in, PA Speaker System for Home Party, Picnic, Car, Outdoor/Indoor

 

【Prenosivi i moćni PA sistem】 Karaoke mašina je opremljena zvučnicima od 2*15W, oštrim visokim, preciznim srednjim i dubokim basom, koji doživljavaju bogate, živahne i realistične zvuke. Izobličenje ≤0,5%, postiže se surround stereo zvuk punog opsega i daje vam šokantan audio-vizuelni efekat. a funkcija „ poništavanje glasa“ vam omogućava da otkažete glas pevača jednim pritiskom.


【2 bežična UHF mikrofona】: Karaoke mašina ima ugrađeni Bluetooth 5.0 sa radnim dometom do 33 stope sa stabilnim i pouzdanim signalom dok peva i bez brige o prekidu. Ovaj bežični mikrofon je dizajniran sa naprednom aktivnom tehnologijom smanjenja šuma, profesionalnim DSP audio procesorom i EK čipom za automatsko podešavanje visokih i basova. Svaka vaša reč biće savršena!


【Easi &Plai to Go】Prenosiva mašina za karaoke sa ugrađenom moćnom baterijom može da vam pruži do 4-6 sati reprodukcije. Osim toga, zvučnik radi kao stanica za punjenje, USB port omogućava funkciju napajanja za punjenje vašeg pametnog telefona. Možete ga lako poneti gde god je zabava što je savršeno za zabave, karaoke, venčanje, okupljanje aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom.


【Višestruko povezivanje i TVS funkcija】 Karaoke mašine omogućavaju jednostavno povezivanje preko Bluetooth 5.0/USB porta/MicroSD kartice sa mnogim spoljnim uređajima kao što su iPhone, Android mobilni telefoni, iPad, TV, PC, itd. Pored toga, može da snima zvuk koji se prenosi kroz mikrofon sa ubačenom USB/TF karticom, funkcija snimanja takođe dodaje dodatnu vrednost za zvučnik.

 

Paket dolazi sa karaoke mašinom, 2 * bežična ručna mikrofona, kablom za punjenje, AUKS kablom i uputstvom za upotrebu.

ID Oglasa: #155410909
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.