slika
slika
slika
1 od 3

Wireless punjac i zvucnik

1.800 dinFiksno

Vranje
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Anta
Član od 24.09.2021.
Svi oglasi

Osvježite svoju svakodnevnu rutinu uz naš LED bežični punjač sa zvučnikom, savršen dodatak vašem prostoru! Ovaj multifunkcionalni uređaj ne samo da vam omogućava bežično punjenje telefona, već donosi i dodatnu zabavu u obliku visokokvalitetnog zvuka putem Bluetooth povezivanja s vašim telefonom. Uživajte u omiljenoj muzici iz udobnosti svog doma ili kancelarije.

Sa sposobnošću promjene boja, ovaj punjač se lako prilagođava vašem raspoloženju ili atmosferi prostora. Dodatno, ugrađeni radio omogućava vam pristup vašim omiljenim stanicama s lakoćom. I da, ne trebate brinuti o kablovima jer dolazi s praktičnim kablom za punjenje.

Svestrani, elegantan i praktičan, ovaj LED bežični punjač sa zvučnikom će postati neizostavni deo vašeg svakodnevnog života. Iskoristite ga već danas po neverovatnoj ceni od samo 1800 dinara!

ID Oglasa: #165967637
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.