slika
slika
slika
slika
1 od 4

Zvucnik Amazon Alexa Glacier White Echo Dot 5 5th Bluetooth

53 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
67
1
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

Zvucnik Amazon Alexa Glacier White Echo Dot 5 5th Bluetooth NOVO VAKUM PAKOVANJE

 

 

NAŠ NAJBOLJI ZVUČNI ECHO DOT – Uživajte u poboljšanom audio iskustvu u poređenju sa bilo kojim prethodnim Echo Dot-om sa Aleka za jasniji vokal, dublji bas i živopisan zvuk u svakoj prostoriji.
VAŠA OMILJENA MUZIKA I SADRŽAJ – Pustite muziku, audio knjige i podkastove sa Amazon Music, Apple Music, Spotifi i drugih ili preko Bluetooth-a u celom domu.
ALEKSA JE RADO POMOĆI – Pitajte Aleku za ažurirane vremenske prilike i za podešavanje hands-free tajmera, dobijate odgovore na svoja pitanja, pa čak i čujete viceve. Treba vam nekoliko dodatnih minuta ujutru? Samo dodirnite svoju Echo Dot da biste odložili alarm.
ODRŽAJTE VAŠ DOM UDOBNIM – Kontrolišite kompatibilne pametne kućne uređaje svojim glasom i rutinama koje pokreću ugrađeni senzori pokreta ili unutrašnje temperature. Kreirajte rutine za automatsko uključivanje svetla kada uđete u prostoriju ili pokrenite ventilator ako unutrašnja temperatura prelazi vašu zonu udobnosti.
DIZAJN DA ZAŠTITI VAŠU PRIVATNOST – Amazon se ne bavi prodajom vaših ličnih podataka drugima. Napravljen sa više slojeva kontrola privatnosti, uključujući dugme za isključivanje mikrofona.
UČINITE VIŠE SA UPARIVANJEM UREĐAJA – Napunite svoj dom muzikom koristeći kompatibilne Echo uređaje u različitim prostorijama, napravite sistem kućnog bioskopa sa Fire TV-om ili proširite Vi-Fi pokrivenost kompatibilnom eero mrežom kako biste mogli da kažete zbogom odlasku i baferovanju.

ID Oglasa: #160066089
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.