slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

BOSE Acoustimass 25 aktivni woofer +5 satelita +Bose konzola

490 €

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
13.309
101
juče
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

BOSE acoustimass 25 Series II sa CD radio konzolom Bose Lifestyle 5 music center

Ovde imamo jedan predivan set u beloj boji koji se sastoji od:  
1.   Aktivnog woofer-a (znaci ima pojacalo u sebi koje gura i bas jedinicu i satelite) 
2.   5 duplih rotirajucih satelita
3.   Bose Lifestyle 5 music center koja je u stvari ona popularna legendarna Bose konzola jer u sebi ima CD plejer i Tuner (Radio) a naravno tu je i daljinac za upravljanje celim sistemom. Takodje ima svoj originalni Bose ispravljac (adapter) za struju koji je na slici br.5
4.    Dobijate sve kablove koji sluze za povezivanje celog ovog kompleta ukljucujuci i onaj Bose originalni kabl duzine od cak 10m koji ide od konzole do woofer-a (to je sa onim dzekom koji ima vazda pinova u sebi i ako njega nemate mogli bi "da se slikate" kako se popularno kaze.

Da ne bih tu sada raspredao pricu o ovom modelu Bose svi oni koji znaju nesto o ovome i ovo traze sigurno je da su vec obavesteni kako sve ovo funkcionise i koliko dobro radi.  
Tehnicki je sve besprekorno, sami driveri takodje a kozmeticko stanje vidi se na slikama.  
Ako je i dalje nejasno sta vam jos sve treba i sta sve moze i kako da se prikljuci na ovaj sistem - pozovite.
Samo vas molim da mi ne postavljate ona glupa pitanja > > a kolika je snaga< < ili slicno jer sama Bose fabrika ne daje takve podatke. . . Ako ne verujete onda Googlajte pa pronadjite sami. . .  

NE PRODAJEM POSEBNO WOOFER ILI SATELITIE ILI KONZOLU!  
ZNACI SAMO KOMPLET!  
NE ZOVITE ME SA ONIM PITANJEM > > VIDEO SAM DA STE NAPISALI DA SE PRODAJE SAMO U KOMPLETU ALI IPAK SAMO DA PITAM ZA SVAKI SLUCAJ DA LI BI STE PRODALI ODVOJENO TO I TO. . . < < < .  
NE SAMO DA VAM NECU ODGOVORITI NEGO CU VAM AUTOMATSKI STAVITI ZABRANU DALJEG KOMUNICIRANJA JER STE NERAZUMAN COVEK. . .

Kada bi se sada krenulo u istorijat firme BOSE moglo bi se napisati knjiga i knjiga – ali ono sto se stvarno najkrace moze reci to je sledece:

-         BOSE je jedna od najvecih firmi na svetu za zvucnike a verovatno i najpoznatija sto se tiche nekih njihovih fazona konstrukcije zvucnika. .

-         BOSE je americka firma sto samo po sebi znaci da su nesto posebno i sto se tiche inovacija i sto se tiche samog zvuka

-         BOSE kao vrlo kontroverzna firma ima svoje obozavaoce a isto tako ima i svoje protivnike

-         BOSE je zaradio puno para u svetu muzike i zato im treba skinuti kapu, jer mnogima je to bio neostvaren san (mnogi drugi su tvrdili da to rade iz ljubavi ali u stvarnosti pare su im bile u prvom planu, pare koje nikad nisu uspeli da zarade kao sto je BOSE to uspeo)

-         BOSE nikada nije tvrdio da pravi najbolje zvucnike na svetu ali su toliko pari prodali u svetu da to nikoga nije ostavilo ravnodusnim, narocito ne konkurenciju!  

-         I NA KRAJU – SVIDJALO SE TO NEKIMA ILI NE NJIHOVI ZVICNICI IMAJU POTPUNO SVOJ PECAT I ORIGINALNOST U BOJI ZVUKA (ne samo u konstrukciji) ZA RAZLIKU OD MNOGIH DRUGIH BEZLICNIH FIRMI GDE SVE SVIRA SLICNO I NA ISTI FAZON

A sad za one koji stalno pitaju za neke zamene odgovor je sledeci : ja se nikada ne menjam tako da zamene ne dolaze u obzir. . .

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom radnim dania (pon-petak) od 11 do 18h.  
Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.  
Na SMS, Viber i What's up poruke ne odgovaram uopste jer nemam vreme za dopisivanje…

ID Oglasa: #93978709
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.