slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

BOSE acoustimass 25 sa CD/Radio konzolom Bose Lifestyle 5

550 €Fiksno

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
6.005
60
juče
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

BOSE Acoustimass 25,  Black  colour (Woofer + 5duplih rotirajucih satelita) + Bose konzola + svi orig. Bose kablovi + 3 komada originalnih Bose zidnih nosaca na poklon

 

Kada bi se sada krenulo u istorijat firme BOSE moglo bi se napisati knjiga i knjiga – ali ono sto se stvarno najkrace moze reci to je sledece:

-       BOSE je jedna od najvecih firmi na svetu za zvucnike a verovatno i najpoznatija sto se tiche nekih njihovih fazona konstrukcije zvucnika. .

-       BOSE je americka firma sto samo po sebi znaci da su nesto posebno i sto se tiche inovacija i sto se tiche samog zvuka

-       BOSE kao vrlo kontroverzna firma ima svoje obozavaoce a isto tako ima i svoje protivnike

-       BOSE je zaradio puno para u svetu muzike i zato im treba skinuti kapu, jer mnogima je to bio neostvaren san (mnogi drugi su tvrdili da to rade iz ljubavi ali u stvarnosti pare su im bile u prvom planu, pare koje nikad nisu uspeli da zarade kao sto je BOSE to uspeo)

-       BOSE nikada nije tvrdio da pravi najbolje zvucnike na svetu ali su toliko pari prodali u svetu da to nikoga nije ostavilo ravnodusnim, narocito ne konkurenciju J

      I NA KRAJU – SVIDJALO SE TO NEKIMA ILI NE NJIHOVI ZVICNICI IMAJU POTPUNO SVOJ PECAT I ORIGINALNOST U BOJI ZVUKA (ne samo u konstrukciji) ZA RAZLIKU OD MNOGIH DRUGIH BEZLICNIH FIRMI GDE SVE SVIRA SLICNO I NA ISTI FAZON


Ovde imamo jedan predivan set u crnoj boji koji se sastoji od:  
1.   Aktivnog woofer-a (znaci ima pojacalo u sebi koje gura bas jedinicu i plus satelite) 
2.   5 duplih rotirajucih satelita
3.   Bose Lifestyle 5 music center koja je u stvari ona popularna legendarna Bose konzola jer u sebi ima CD plejer i Tuner (Radio) a naravno tu je i daljinac za upravljanje celim sistemom. Takodje ima svoj originalni Bose ispravljac (adapter) za struju.
4.   Svi kablovi koji sluze za povezivanje celog ovog kompleta ukljucujuci i onaj Bose originalni kabl duzine od cca 10m koji ide od konzole do woofer-a (to je sa onim 13-pinskim dzekom i ako njega nemate mogli bi "da se slikate" kako se popularno kaze) 

5.   Takodje dobijate besplatno i 3 komada originalnih zidnih nosaca za satelite (oni su se inache posebno kupovali)


Sta odlikuje ovaj sistem:

-       Neverovatan fundament u zvuku, punoca koja odaje ustisak da sviraju podnostojece kutije.

-       Bilo gde da stavite woofer on svira dobro a satelite najbolje na visinu od 2m po zidovima

-       Apsolutno ne zauzimaju prostor i plus dizajnom su vrlo atraktivni u novim modernim prostorima.

-       Ovde je BOSE ulozio dosta truda i inovativnih metoda pocev od konstrukcije pa nadalje. Najkrace -  kad ih cuju mnogi pozele da imaju ovaj sistem. Ovaj model Acoustimass25 ima Woofer i pet dupla rotirajuca satelita (svaki satelit ima one dve male kockice koje se medjusobno rotiraju i tako mozete podesiti tacno zvuk prema uslovima slusanja u vasem prostoru. Sve o tome imate na BOSE sajtu oznaceno kao Direct Reflecting System).

Tehnicki besprekoran a u kozmetickom smilslu je odlican. Sateliti kao novi, mrezice bez ikakvih ostecenja. Malo samo na wooferu na jednom cosku ima ona plasticna folija se odlepila. Ako to nekom smeta i trazi perfekciju nek ima na umu da ja ovde prodajem polovnu stvar - novo ima u radnji po 4-5 puta vecoj ceni. Komplet je u fulu sa svim pripadajucim kablovima. Takodje da kazem da na slici 6 se vidi da je na samo jednom satelitu skinuta mrezica da bi se slikali oni mali basici u njemu. Na drugim satelitima nije iz razloga sto se jako tesko skidaju ali garantujem da su svi driver-i u perfektnom neostecenom stanju (membrane i vesanja) jer sam ih jednom skidao kad sam ih ja kupovao u Holandiji kod prethodnig vlasnika u njegovoj kuci i uverio se da je sve super. Naravno to se moze opet uraditi kada Vi dodjete da ih kupite ali znajte da za to treba pola sata pa da to planirate kao extra zadrzavanje.

NE PRODAJEM POSEBNO WOOFER ILI SATELITIE ILI KONZOLU!  
ZNACI SAMO KOMPLET!  

Ovde je oglasen jedan broj uredjaja na principu usluznog oglasa. To znaci da ima vise vlasnika koji su oglasili po vise komada ali svi su dati ovde na jednom nalogu iz cisto tehnickih i finansijskih razloga jer jeftinije kosta kasnije obnova oglasa. U vezi stanja i teh. karakteristika ako treba dodatno pitanje kontaktirajte nas ovde i ja vam mogu sve dodatno objasniti a u vezi cene dobicete broj telefona od vlasnika pa eventualno pregovarajte.

 

Uredjaji se ne salju brzom postom jer ovi u kurirskim sluzbama mnogo tumbaju i bacaju pakete. Znaci samo licno preuzimanje ili slanje autobusom.

Mozete me kontaktirati porukom ovde na KP ili zvati telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.  
Na klasicne SMS, Viber i What's up poruke uopste ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.

 

 

ID Oglasa: #105421917
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.