slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

JBL STUDIO 280 5.1(280+SUB250P+225C+220)

559 €

Subotica
Korišćeno
Dostupno odmah
453
10
pre 2 dana
Odgovara na 8% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ištvan
Član od 10.01.2012.
Svi oglasi

Sve je u očuvanom odličnom stanju.

 

Sve radi odlično bez skrivenih mana.

 

Može i posebno.

 

Samo poziv.
                                           JBL STUDIO 280 podnostojeći zvučnik  (2kom) Cena 559 Eu

 

Jedni od najfinijih i najtačnijih podnostojećih zvučnika ikada napravljenih u svojoj klasi, novi JBL Studio 280 zvučnici pored izvanrednog zvuka i savremenih tehnologija donose i redizajniran izgled Studio serije sa elegentnim dizajnom koji se odlično uklapa u svaki enterijer.

Napravljeni sa punom trosistemskom topologijom, Studio 280 su opremljeni sa čak 4 kvalitetnih drajvera koji su rezultat skoro 70 godina JBL istraživanja i inovacija na polju zvuka. Ovi podnostojeći zvučnici sadrže duple JBL PolyPlas niskotonce za moćan i definisan zvuk, jedan CMMD Lite tviter u kombinaciji sa HDI talasovodom za detaljne visoke tonove, i jedan srednjetonac koji kompletira ukupnu zvučnu sliku za realističan i veoma dinamičan zvuk.

Nakon neobičnog izgleda prethodnih Studio serija, JBL je Studio 2 seriju dizajnirao na tradicionalnim osnovama, ali dodajući kompletnom izgledu moderne crte kao što su sjajni paneli i blago zaobljene ivice za elegantan minimalistički identitet.

Glavne odlike:

    Dupli 6.5" PolyPlas niskotonci za snagu i realizam bez konkurencije - Studio 280 su jedni od najfinijih i dinamički najtačnijih podnostojećih zvučnika u svojoj klasi
    1" CMMD Lite visokofrekventni drajver sa HDI (High Definition Imaging) tehnologijom donosi čistu i preciznu zvučnu sliku, sa visokim nivoom detalja i prirodnim balansom tona
    Moderan vizuelni dizajn i visok kvalitet izrade, Studio 2 zvučnici imaju zaobljene ivice i sjajne crne panele - napravljeni da izgledaju podjednako dobro kao što i zvuče

 

                                          JBL STUDIO 225C centralni zvučnik Cena: 160 Eu

 

Centralni zvučnik iz nove JBL Studio 2 serije, dizajniran sa 2.5-sistemskom topologijom koja obuhvata dva moćna JBL PolyPlas niskotonca i jedan CMMD Lite visokotonac u kombinaciji sa HDI (High Definition Imaging) tehnologijom.

Studio 225C ima izuzetno jasan i dinamičan zvuk koji će Vam omogućiti da više uživate u Vašem kućnom bioskopu. Bilo da sedite direktno ispred televizora ili se nalazite sa strane, ovaj centralni zvučnik pruža jasne dijaloge i veoma detaljan zvuk kakav ste oduvek želeli iz centralnog kanala kućnog biskopa.

Poput ostalih zvučnika is Studio 2 serije, JBL Studio 225C ima moderan minimalistički dizajn sa elegantnim sjajnim panelima, blago zaobljenim ivicama i kvalitetnom završnom obradom.

Glavne karakteristike:

    Dupli 4" PolyPlas niskotonci za moćan i precizan zvuk, rezultat skoro 70 godina JBL istraživanja i inovacija na polju zvučnika
    1" CMMD Lite tviter u kombinaciji sa HDI talasovodom za detaljne visoke tonove i prirodan balans zvuka
    Elegantan i moderan dizajn, odlično se uklapa u svaki enterijer


                                                       JBL STUDIO 220 zvučnik (2kom) Cena: 150 Eu

 

Dvosistemski zvučnici za police iz nove JBL Studio 2 serije, napravljeni za one koji znaju šta žele kada je u pitanju sistem zvučnika za police. Studio 220 kombinuju bogato višedecenijsko JBL-ovo iskutvo u proizvodnji zvučnika sa savremenim tehnologijama kako bi isporučili zvuk kakav ste oduvek želeli u svom kućnom sistemu.

Za niskotonski i srednjetonski opseg upotrebljen je moćan 100mm PolyPlas drajver dizajniran da Vam dočara savršenu vokalnu jasnoću i precizan bas. Dodajte tome High Definition Imaging (HDI) talasovod i 25mm CMMD Lite tviter, i imate zvučnik koji svoj dizajn vuče iz legendarnih JBL M2 Master Reference zvučnika.

Studio 220 zvučnike krasi i savremeni minimalistički dizajn sa elegantnim sjajnim panelima i blago zaobljenim ivicama. Ne samo što zvuče dobro, ovi zvučnici će takođe privući i brojne oduševljene poglede kada ih budete stavili u Vaš enterijer.

Glavne karakteristike:

    Moćan 4" JBL PolyPlas niskotonski drajver koji pruža odličnu jasnoću, snagu i dinamiku
    1" CMMD Lite tviter u kombinaciji sa HDI tehnologijom za detaljne visoke tonove i prirodan balans zvuka
    Moderan minimalistički dizajn sa elegantnim sjajnim panelima i blago zaobljenim ivicama kabineta

 

                                                  JBL SUB250P subwoofer zvučnik PRODATO


Besprekoran bas. Neizobličeni luksuz. Remek delo. 250P subwoofer predstavlja deo nove JBL studio 2 serije .

Zajedno sa svojim dinamičnim rođakom , 260P, SUB 250P je konstruisan da kako bi ste slušali besprekoran duboki bas uz muziku, film, portabl uređaj ili igračke konzole u svakom trenutku .

Opremljen svojim 10 " PoliPlas pretvaračem niske frekvencije, snagom od 200 vati, ugrađenim pojačalom klase D visoke efikasnosti, sve što je ostaje je da se zavalite, opustite i uživate u ovoj mešavini sirovosti koja zadovoljava prefinjenost . Uz to, svojim elegantnim, čistim, dobro oblikovanim spoljašnjim dizajnom i priznaćete - stvoren je još jedan subvoofer koji izgleda i zvuči kao svaki inč JBL šampiona.

ID Oglasa: #165521341
Informacije

Molim Vas poziv, sms ili viber jer sam često na putu. Hvala!

 

Telefon: 063/140-11-69

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.