slika
slika
slika
1 od 3

McIntosh RS150 Wireless Loudspeaker

1.500 €

Beograd
Novo
268
1
pre 4 dana
4Audio
Član od 06.06.2014.
kp izlog
  • 4 AUDIO D. O. O. je ovlašćeni distributer brenda McIntosh za Srbiju.
  • Zakoračite u naš svet i dopustite našem stručnom timu da vas vodi do zvuka za kojim ste čeznuli. Iskusite razliku koju vrhunski kvalitet zvuka može da učini u vašem životu.
  • Za više informacija posetite www.4audio. rs
  • Besplatna isporuka za narudžbine preko 5.000 din.
  • Garancija 24 meseca.

 

 

McIntosh RS150 je bežični zvučnik koji se lako koristi, koji iako je relativno kompaktan, ipak isporučuje zvučne performanse kućnog zvuka veće od uobičajenog po kojima je McIntosh poznat. To je samostalno, kompletno rešenje za bežične zvučnike koje ne zahteva nikakvu namensku kontrolnu aplikaciju. Umesto toga, ima niz ugrađenih tehnologija za strimovanje kao što su Spotify Connect, TIDAL Connect, Apple AirPlay 2, Bluetooth, ChromeCast i Roon Ready, što vam omogućava da lako strimujete na RS150 sa svojih pametnih uređaja. RS150 je odličan način da upoznate sebe ili svoje prijatelje i porodicu sa McIntosh-ovim legendarnim kvalitetom zvuka i standardima kućnog zvuka. Njegova umerena veličina omogućava da se RS150 postavi i lako premesti na skoro bilo koje mesto u vašem domu.

ID Oglasa: #157125554
Informacije

4Audio je više od 25 godina vodeći prodavac Hi-Fi i audio video opreme renomiranih svetskih proizvodjača među kojima su: Bose, Yamaha, McIntosh, Sennheiser, Monitor Audio, NAD, Sonus faber, Devialet, Bluesound, Thorens i drugih.


T: +381 11 7704 320

A: Uroša Martinovića 29/L1, Novi Beograd

W: www.4audio. rs

 

Ponedeljak - Petak: 10 - 20h

Subota: 10 - 16h

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.