slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Mordaunt Short MS902 Cherry Finish color

100 €Fiksno

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
3.777
37
pre 2 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

Mordaunt Short MS902   Cherry Finish color
> > By What Hi-Fi published July 12, 2006< <   OCENJEN SA 5 CRVENE ZVEZDICE

Mordaunt Short je veoma posebna firma. Neko ih ne primecuje a neko ih bas voli. Ovaj model Avant 902i je na neki nacin jos uvek aktuelan model jer jos uvek moze ponegde da se kupi u UK kao nov. Regularna cena u UK je bila 199funti kada se pojavio. To je elegantna bookshelf kutija sa intencijom da daje dubinu kao neka veca kutija (dimenzionalno) od nje. Svira vrlo prijatno i detaljno jer mu je visokotonac kao i kod Celestiona vrlo kvalitetan. Ako biste stvarno morali da birate da li da za isti novac kupite nov najmanji (citaj najgori) model od neke firme (Mission, MS, KEF, Tanoy… ) sada popularne na trzistu -  ili ovaj primerak, mislim da je ovo najbolji izbor sto i testovi HiFi magazina sirom sveta goveore. Jer za 120eur iskreno sta mozete da kupite a da je u ovom kvalitetu zvuka. Ovaj par je u svetloj takozvanoj beech boji (boja bukve). Tehnicki su besprekorni, driveri u odlicnom stanju. Sto se tiche kabineta jedan ima takozvani udarac na jednoj ivici koji su se desili tokom transporta ali kao sto vidite na slikama to je minorno. Kazem to zbog onih koji traze perfekciju ali kome smeta ta estetika ima u radnji novo pa neka kupi. Sve je to prikazano na slikama. Takodje nemaju prednje maske. Mada mnogo lepse izgledaju bez njih. Na jednom zvucniku pozadi na terminalu fale one dve kapice ali su stavljene druge koje potpuno tehnicki odgovaraju jedinp nisu identicne sa originalnim. Ali zato je ovde i ova cena 100eur umesto 150 kolko obicno idu.  


Englezi su ga testirali (What HiFi, July, 2006) i bio je > What Hi Fi Super Test Award winner< i tu su rekli o njemu sledece: “ Beyond their sheer, exuberant musicality, the 902 is are more-than-adequately made and daintily attractive” . Despite its compact size, the Mordaunt Short 902i book shelf speaker offers a highly impressive performance with a wonderfully large soundstage. The Mordaunt Short 902 is a rear-ported, two-way bookshelf model which combines mid range resolution and treble clarity with tight, fast low frequency performance.
Designed at the company's UK research and development facility, these advanced loudspeakers house a raft of third generation technologies. Revised drivers have been re-voiced to deliver improved high frequency response, as well as greater clarity and detail from the midrange and bass.  
For the most acoustically deadened enclosure possible, the cabinets have been remodelled with heavily revised internal bracing to strengthen the already sturdy cabinet assembly. A new terminal panel offering easier connection of speaker cables and new bullet terminals - directly descended from our flagship Performance speakers - also feature across this new series.  

DESCRIPTION

The Mordaunt-Short 902 is a 2-way bookshelf loudspeaker designed for listeners who want mid-band resolution plus treble clarity and whose budget and environment demand a compact size. The rear-ported cabinet ensures a tight, fast bass response with surprising extension. These loudspeakers are voiced to allow you to derive maximise pleasure from your music. The dramatically simple yet elegant styling combines form with function and maintains Mordaunt-Short's heritage of first class design and sonic excellence.

Details:
Enclosure Type: 2 way bass reflex
Recommended Amplifier: 15 - 75 Watts
Frequency Response: 55Hz - 22kHz
Crossover Type: 1st order with DVP HF
Sensitivity: 89dB
Nominal Impedance: 4 - 8 Ohms
Drivers: 1 x 25mm (1") aluminium dome, 1 x 130mm (5") aluminium CPC mid range
Dimensions: 165 x 290 x 265mm (Width x Height x Depth)
Weight: 5kg

Ovde je oglasen jedan broj uredjaja na principu usluznog oglasa. To znaci da ima vise vlasnika koji su oglasili po vise komada ali svi su dati ovde na jednom nalogu iz cisto tehnickih i finansijskih razloga jer jeftinije kosta kasnije obnova oglasa. U vezi stanja i teh. karakteristika ako treba dodatno pitanje kontaktirajte nas ovde i ja vam mogu sve dodatno objasniti a u vezi cene dobicete broj telefona od vlasnika pa eventualno pregovarajte.

Uredjaji se ne salju brzom postom jer ovi u kurirskim sluzbama mnogo tumbaju i bacaju pakete. Znaci samo licno preuzimanje ili slanje autobusom.

Mozete me kontaktirati porukom ovde na KP ili pozvati telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.  
Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.  
Na SMS, Viber i What's up poruke UOPSTE ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

ID Oglasa: #105422089
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.