slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Mission 751 black colour

220 €Fiksno

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
5.006
43
pre 2 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

MISSION 751  

 

"The 751 Freedoms are very balanced, with a very high build quality and a nice, detailed, fast and paced sound"

 

Lepotan Mission 751 ima sve atribute da bude dobar zvucnik. Dobro projektovan, kvalitetne zv. jedinice, kvalitetno uradjen a uz to i tezak kabinet, cine ovaj zvucnik stvarno surovim rivalom za svoje konkurente. Kao nov kostao je 300 ondasnjih Britanskih funti. Kazem namerno ondasnjih jer je funta u ono vreme bila stvarno jaka i 300 funti su bile velike pare za Bookshelf kutiju. Dokaz da je to bila uspesna konstrukcija govori i to da je nesto malo izmenjen isti taj Mission zvucnik i danas u ponudi ali za bezmalo 600Eur (model se zove 792).

Ima bas od 130mm i 1” visokotonac (25mm) i stvarnu snagu oko nekih 75W sin, ostljivost 89dB a impedanca 6ohm. Pravljene su nekad u tri boje, ovaj par je u crnoj. I naglasimo da je uradjena sa PRAVIM FURNIROM (real wood weneer).   Uvek se trudim da u Engleskoj kupim komponentu od prvog vlasnika. To u mom slucaju nije tesko jer se uvek opredeljujem za sigurnu kupovinu tj. kupujem vrlo precizno model od odredjenih firmi koji je prosao ne samo dobro na testovima po casopisima nego su ga i sami Audiofili izuzetno ocenili. A takve komponente su skoro uvek kupljene od prvog vlasnika. To je bio i ovde slucaj – uzete su od vrlo finog momka. Zvucnici su u extra stanju. What Hi-Fi u svom testu zakljucuje: “ Best Speaker. Amazingly big , fast and controlled bass midband and treble remarkably open, detailed and refined. Biwire for best results. ”  

 

Ovaj par zvucnika je u tehnickom i kozmetickom stanju odlican.  

 

Specifications

Type: 2 way, 2 driver loudspeaker system

Frequency Response: 50Hz to 20kHz

Recommended Amplifier: 25 to 75W

Crossover Frequency: 2900Hz

Impedance: 6Ω

Sensitivity: 89dB

Bass: 1 x 130mm polypropylene

Tweeter: 1 x 26mm ferrofluid cooled

Enclosure: 8 litre, bass reflex

Finish: real wood veneer

Dimensions: 320 x 172 x 275mm

Weight: 12.7kg

 



Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.  
Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.  
Na SMS, Viber i What's up poruke ne odgovaram uopste jer nemam vreme za dopisivanje…

ID Oglasa: #105422117
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.