AudioPc

Vranje

Član od: 20.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek prodaje bajs kojeg je navodno doneo iz ''swice''. Na slikama se vidi stanje, sa pedalama za starinske bicikle, kao i sic za starije osobe. Dogovor je bio da mi spusti cenu za pedale koje moram da kupim, kao i za sic. Pitao sam ga da li je sve ispravno, pogotovo amortizer i kocnice, jer je hidraulika u pitanju, rekao je da je sve popuno ispravno. Kad mi je stigao bajs prvo sto sam video da ne radi dobro je rucica kocnice, pa zatim amortizer koji je bez ulja, kao i nedostatak zastitnog poklopca od rucice menjaca sa donje strane, sto se ne vidi na slikama. Pored toga rucica menjaca bila polomnjena i covek zalepio sa ''super lepkom''! ?Na sve to nije imao prigovor, nego mi lepo rekao da po njemu to sve radi, ali on se ne razume u to sve, posto nikad nije prodavao tako nesto. .. Nudio mi je da mi posalje neku rucicu, naravno da ne moze ni jedna druga osim takve kao sto je ta iz kompleta. Na kraju se slozio da mu vratim, ali da ja opet platim transport. Platio sam ukupno 3200 za nista. .. I na kraju mi covek ladno kaze kako su mu izgrebali bajs ovi iz kurirske sluzbe i poslao mi slike na viber , a sve isto kao i kad je stigao kod mene. Prvo sto me je slagao kako je sve ispravno, mozda ne namerno, ali da je rekao da se ne razume u tako nesto i da nije znao, pa da ce on platiti transport nazad, ne. Odakle mu toliko pozitivnih ocena to samo on zna. ..
Kako te nije sramota? Prihvatio sam da mi vratis bajs da ispadnem covek,nedelju dana ga vuku po magacinima sve su ga urnisali,prvo nisam trebao da pristanem da ti vratim ispravan bicikl,a drugo kad sam ga video urnisanog jos vise nisam trebao da prihvatim da ga uzmem,trebao sam da ti vratim nazad.. Hteo covek da uzme za 15.300 jos da je iz radnje,pa idi prijatelju plati u prodavnici zaobidji polovnjake..

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Laptop sam kupio bez RAM-a i HDD. Čim je stigao uključim ga da na brzinu proverim BIOS. Laptop izbacuje: "Primary (internal) battery error 601" - baterija je zrela za zamenu. Opis u oglasu: ". .. baterija perfektna, kao nova. .. " Obecao je: "Rešicu ti neku bateriju ako ti je to problem". Od toga naravno ništa. Isti dan uveče pokušavam da instaliram Windows 10 Pro TRI sata, laptop se ugasi svaki put kada dođe do "starting services". Javljam mu za to, na šta dobijam bezobrazan odgovor tipa "kako je kod mene radio, a sad odjednom ne radi". Kao da sam jednoćelijski organizam koji prvi put vidi laptop u životu, pa sam ja tu nešto pokvario i sada eto ne radi. Kažem mu da hoću da vratim laptop, naravno problem - odjednom je na terenu (ni manje ni više nego 21 dan), pa nema ko da preuzme laptop. Posle par dana ipak uspevam da instaliram sistem na novom M2 2242 SSD-u , smatrajući da sam rešio problem. Nakon par nedelja dolazi čovek da ga kupi i laptop ponovo počne da se gasi. Tu se lepo izblamiram, dam popust na drugi laptop i naravno javim Ivanu. Tada izjavljuje da je spreman da snosi pola troškova opravke, ali da je bolje da ga ja nosim u servis, jer kod njega u gradu ne postoji sevis koji bi to rešio. Zbog brojnih obaveza to konačno i činim tek oko NG, u servisu konstatuju da je otišao BIOS čip i da se mora zameniti matična ploča. Ona kosta 80+ EUR - popravka potpuno besmislena i neisplativa. Javim Ivanu, čovek pročita poruku i ne udostoji se da napiše bilo kakav odgovor. "Rešicu ti neku bateriju. .. ", pola troškova opravke. .. mačku o rep. Sada imam krš od laptopa iz kojeg se ne može izvući ni polovina plaćene sume, izblamirao sam se pred kupcem i što je najgore - utrošio tonu vremena i živaca. Da ne bude zabune i pravdanja - jeste prošlo dosta vremena, ali problemi su isti kao i prvog dana.
Oglasio sam instaliran lap top,radio je bez problema kod mene,pitanje clana da li moze bez harda i ram memorija,pristao sam..kad je dobio lap top, kao jedva ga je instalirao,a u stvari na Windows 10 hoce na 7 nece,ponudjeno mu je da vrati lap top odmah,sto je nesto odugovlacio i hteo da izvuce neki novac od mene.. Klasican preprodavac udjite na njegove oglase videcete,.. Covek posle 8-9 meseca mi se javlja da mi kaze kako je tek sad,(posle nove godine) uspeo da ga odnese u servis,naravno za to vreme ga nije on nista dirao,koristio,mi smo budale,i ustanovljeno u servisu kako taj bios cip nije dobar,i nit je bila prica uopste da vrati, zameni,nista od toga, dosadasnje moje ocene pokazuju zadovoljnih kupaca verujem da ova negativna nece uticati na dalju saradnju sa clanovima.....a doticnom zelim sve najbolje i hvala!!!!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac za I-Z-B-E-G-A-V-A-NJ-E! Poslao mi je lap top koji je zakljucan na icloud (koji je ko zna ciji), ne prihvata reklamaciju ukoliko kupcu ne odgovara proizvod. Vratio sam mu nazad lap top, ali nije hteo da preuzme, pa sam dodatno platio duplu postarinu!
Doticni gospodin me ucenjavao na sajtu,kao zakljucan lap top sto uopste nije tacno,imam slike i dokaze,pa mi je trazio da mu vratim neki deo svotu novca,naravno nisam pristao i rekao mu da vrati lap top sto je ucinio posle nedelju dana,ko zna sta je radio s njim za to vreme,lepo sam napisao poruku clanu da ne posalje lap top posle nedelju dana ne prihvatam,zna se ne odgovara zapakuj i vrati dan dva nije problem,ipak je to ucinio,sam je sebi napravio trosak a meni negativno ocenio jer on vec ima negativne ocene pa ajde i drugome da kvari ugled i cast jer on to nema...dosadasnje moje ocene pokazuju zadovoljnih kupaca verujem da ova negativna nece uticati na dalju saradnju sa clanovima.....a doticnom zelim sve najbolje i hvala!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.