Auto delovi Miki

Beograd

Član od: 27.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac naveo u oglasu malo oštećenje. A oštećenje je pola metra pukotina. Puknut branik i normalno to niti je slikano niti je navedeno u oglasu. Navodno to je sanirano metkićima i to će tako da drži. Pravda se sa spuštanjem cene, pa normalno jer ovakav branik nikada nebi prodala. Mogu i slike da pošaljem da se vidi "malo oštećenje". Sramota i strasno dobro pazite ne sarađujte sa ovim prodavcem.
Prodavac je naveo u oglasu sledece: Opel vectra C prednji branik 2002-2005 Branik je nov sa sitnim ostecenjem Stanje kao na slikama.Branik je bio 4500 pa je trazila da spustim na 4000 jer nemaju novca pa da uplate na racun na kraju im je i postarina placena branik im je ispao 3500 din, pritom slike nisu ni gledali ni sta pise nego su vec odmah potrcali ka ceni .Imam slike i sve prepiske i zaista smatram da je ovo neosnovana negativna ocena samo zato sto kupac nije citao i gledao pa je naravno prodavac odnosno mi krivi.Opet kazem pored ovoliko pozitivnih ljudi i komentara i ocena moraju postojati i ovakvi koji ce dati neku negativni ali sve je za ljude i dobre i lose ocene.Idemo dalje ;)

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je tokom prepiske rekao da su farovi u super stanju. .. Farove sam preuzeo konektori od pozicija su bili iseceni, fasung i sijalice kratkog svetla su bili lepljeni lepkom, u senilu kratkog svetla ima lepila na slikama oglasa se ne vidi, staklo levog fara je ispucalo kad se upali sijalica.
Svako ima pravo na svoje misljenja kao i ovaj korisnik. Ono sto je na slikama i ono sto je pitao dobio je infomacije . Postoje sve prepiske naravno. Pored ovolikih zadovljnih korisnika ne vidim potrebu da daljem pisem. Pitom je dobio farove umesto 120 eura za 100eura. Nego nije ni bitno samo napred drugar nemam problem za ocene jer znam sta radim godinama. Pozz

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao neispravne farove, na jednom neispravna sijalica a na drugom balast Pazite od koga kupujete! !!
Kupio je farove 09.02 i javlja se 10.03 da su neispravni , sve nase musterije znaju kako saradjujemo da nista nije problem ali posle mesec dana se javlja sa tim da je neispravno kad je ko zna sta uradjeno sa farovima koji su radili. Jos je trazio i popust koji je dobio. Sve je ubalezeno u kp porukama. Sto se tice negativne ocene u redu to je vase pravo.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

U oglasu pise da je majica XL, kada sam pitala da li je normalan XL ili je manji kroj receno je da je normalan. .. Majica je minijaturan kroj i odgovara S-M velicini.
Kada ste me pitali jel majica Xl odgovoreno je po mojoj proceni deluje kao Xl. Niste mi trazili dodatne dimenzije da izmerim. Mogli ste me pozvati i vratiti majicu nikakav problem ne bi bio. Pozdrav

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Na masci je bio slomljen gornji desni nosač. Kada sam pozvao da se žalim, neka me je devojka ubeđivala da to spada i sitna oštećenja. Nakon toga mi je prodavala priču da se na slici vidi da fali nosač. Pošto sam joj rekao da se oba gornja nosača vide na slici, krivicu je naravno svalila na kurirsku službu. U kurirskoj službi su žalbu odbili kao "neosnovanu". Ruku na srce i jeste bilo traljavo upakovano (malo zavijeno u neki papir). Sve u svemu, još jedna negativna za ovog člana.
Postovani, U opisu oglasa sve pise ali niko nazalost ne cita vide jeftino i odmah uzimaj a niko ne procita sta pise. Svi koji kupuju od mene stalne musterije moje a i nove su zadovoljne sto se vidi po mom profilu. Svaki dogovor je moguci uvek, gde ima dogovar. Niko nista ne mora da ubedjuje kad sve pise lepo. Mi ne prodajemo pricu nego robu sa pravim opisom. Pozdrav

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Branik napukao dovoljno da ne moze da se nazove NOV BRANIK SA SITNIM OSTECENJIMA
U opisu oglase je navedeno da je branik sa sitnim ostecenjem kao sva roba koju prodajem. Ne fali nikakvo parce niti bilo sta. Vec par godina radim ovaj posao sa ostecenim stvarima i nikad nije bilo problema. Pritom je cena prilagododjena onome sto nudim tako negativna ocena je data samo zato sto se ocekuje za jeftine pare da bude novo i perfektno. Ko kupuje od mene stalno zna kakvu robu prodajem. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.