Auto Delovi ND

Novi Sad

Član od: 30.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Motorna grupa

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zeleo bih samo da upozorim ljude koji ubuduce zele saradnju sa ovim clanom. Zbog odlaska na more i problemom koji se javio u radu kompresora za klimu, bilo mi je jako hitno da problem resim pre odlaska. Clan je rekao da ima polovni kompresor na stanju i rekao cenu koja stoji u opisu oglasa. U pocetku je sve bilo dogovoreno i korektno, dobio sam odgovor da je kompresor za klimu poslat na navedenu adresu i da ga vec sutradan ocekujem. Proslo je 3 dana, uz mnogo poziva pracenih laznim obecanjima (da je kompresor poslat i da je problem sigurno u transportu). Zatrazio sam broj posiljke kako bih video sa kurirskom sluzbom gde je nastao problem, ali broj posiljke nisam dobio. Dobio sam samo odgovor da ce me neko od kurira nazvati, sto se naravno nije desilo. U jednom od poslednjih poziva, obecano mi je da ce broj posiljke biti poslat porukom za '1 minut', nakon cega prestaje nadalje svaki vid komunikacije i gde broj posiljke naravno nisam dobio. U tim pozivima sam lepo objasnio kakva je situacija, da mi se jako zuri i da ukoliko nije stigao da posalje kompresor (rekao je da ima obaveza i da je u guzvi, sto je naravno u redu i sto je ljudski razumeti), da u tom slucaju slobodno kaze ukoliko je nastao problem kako bih znao na cemu sam dalje. Mejdutim, i dalje u tim iteracijama da se sazna istina, dobijam lazna obecanja da ce uskoro kompresor biti isporucen. Povremeno sam bio menjao i brojeve telefona kako bi se uopste i javio na poziv. Razmisljao sam da li ce ovakav vid komentara uopste nesto znaciti celoj ovoj situaciji, kada na more zbog ovog problema sada putujem bez klime. Na kraju, odlucio sam da ipak napomenem ljudima koji ce u ubuduce imati potencijalnu saradanju da povedu racuna.
Rekao sam da sam zauzet i da nisam kuci! zovete me 100 puta sa 10 razlicitih brojeva kao da sam vam ukrao nesto posaljem vam poruku da ne mogu da se javim i vi opet i opet napadate! ne mogu da obavezujem ukucane da traze slipove po kuci da vama citaju broj posiljke. U svakom slucaju nisam vam nista prodao a nezadovoljni ste svakiakvih ljudi postiji. Druga stvar ni ti nisi dobio kompresr a nija nisam dobio nazad moj kompresor koji sam vama poslao na otkup tako da i ja sam nezadovoljan kolko i ti i ja se vijam sa kurirskom sluzbom posto vise ne znam koju da zovem da bi bilo sve ok non stop neke probleme imam sa njima i mislim da nisam jedini. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.