Auto delovi Nis

Niš

Član od: 26.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovor je bio da posalje platu ( branik bez maske, maglenki, poklopaca za maglenke. .) za golf 7 gti. Platu branika je navodno prodavao kao ostecenu na "jednom mestu. " Zatim sam se nekoliko puta obratio da mi detaljno snima ostecenja koja ima al navodno je postojavalo "samo jedno". Nakon toga je plata branika stigla u skroz deformisanom stanju i izlomljena na vise od 6/7 mesta. Zatim sam se odmah obratio prodavcu, koji je navodno krivicu prebacio odma na kurirsku sluzbu, zatim je tvrdio da je prodao u ostecenom stanju, sto i jeste tacno, al na jednom mestu, jer sam mu prosledio nazad njegove video snimke od istog branika. Zatim je obecao da snosi troskove varenje branika sto od toga nema nista vec druga nedelja.
Samo zelim da kazem da sam mu prodao branik koji je na oglasu vise puta slikao slao snimke itd.Branik sam mu prodao za 30e kao ostecen (poklopac kuke ovog branika samo kosta toliko) u sustini nije vazno ponudio sam da vratim branik na sta mi je gospodin reko da mu uplatm 20e i da ostane branik kod njega na sta ja nisam pristao.( Ocigledno da mu odgovara ali bi ga hteo dzabe)

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovor je bio da mi posalje komplet body nije poslao iako smo se dogovorili . .. .. poslao sam mu slike da sam rasturio auto da mi posalje na to mi je odgovorio da nema sce delove . .. .. na pitanje sto mi nije tako rekao kad sam porucivao odgovorio je resicemo zovem te i to je tako ostalo vec nedelju dana . neozbiljan prodavac neispostovan dogovor negativna ocena
Coveku sam sutradan javio da ipak nemam a ne znam sta je toliko dovelo do negativne ocene.Rekao sam mu da cu svim silama da se potrudim da mu nadjem to sto mu treba.Nisam usepo jer je stanje u drzavi trenutno vise nego alarmantno da ne objasnjavam dalje.Pogresio sam jer sam dugujem izvinjenje.Ali ne dobijam razumenjavanje od strane gospodina, ne zbog mene nego zbog globalne situacije.Zao mi je zbog toga.I meni je u koristi da prodam nesto da bih zaradio i ja.Postovanje svako dobro.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oprez sa ovim članom! Poslao mi branik za bmw kojem fale poklopci prskalica zajedno sa nosačima, fali poklopac za kuku za vuču. Fale sva tri donja podkrila branika. Obecava da ce poslati ali nista od toga. Ne čita poruke , ne javlja se na telefon. Pola od onoga sto je na slici, nije poslao!
Upravo pisem coveku Emiru da je stiglo da se kompletira iskreno nisam se nadao negativnoj oceni od ovoga clana.Gledao sam da ga ispostujem reko sam mu da li hoce da saceka par dana od 5 do 7 dana a rekao je da nema problema ja sam to obezbedio evo petog dana poklopac za kuku za slepanje i 6 tog dana.Ispostovao sam dogovor pre tog zadnjeg dana ali eto.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.