Auto Delovi

Subotica

Član od: 19.02.2022.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Kuke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je naveo da deo koji sam hteo da kupim nema na stanju, ali da isti moze da nabavi iz Nemačke uz prethodnu uplatu avansa na žiro račun, što sam ja nažalost i učinio. Kada sam uplatio navedeni iznos kreću zavlačenja sa verujem izmišljenim opravdanjima kako je zauzet i da će da reši sve u što kraćem roku. U međuvremenu ista osoba je na sajtu KP imala preko 30 oglasa raznih delova za novija kola Nemačkih proizvođača (VW, Audi. .. ), isti ti oglasi su obrisani sa sajta u kratkom vremenskom periodu i verujem da ja nisam jedina osoba koja je oštećena finansijski od ovog "prodavca". Osobu sam pokušao da kontaktiram na telefon (061 167 3961), ali bezuspešno. Izbegavajte ovakve prodavce! !! !! !

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle 2 mjeseca još mi nije vratio pare i sad se više i nejavlja prodao mi ekran sa puno mrtvih pixela a reko da je sve izpravno. Dogovoreni smo bili ako nije ok da mu ga vratim. Ako ne želite imati problema ne kupujte od njega jer čovek nije pošten a u pitanju je 150 € SRAMOTA !
Prvo, Izvinio bih se u ime Volkswagen za postojuću mogućnost da se pojave linije na ekranu (koje su samo vidljive ako jih baš tražite) Drugo, poslao sam ispravan ekran koji je pre slanja proveren na funkcionalnost. Snimak posedujem i dalje i mogu ga proslediti po zahtevu bilo kome. Elektroniku u svakom slučaju provereno i ispravno Šaljem kupcu tako da Garancija za neispravnost sa moje strane nepostoji. Svako dobro

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je neodgovarajuci deo iako je naznaceno sta se trazi. Ne kupujte od njega. Sam sebi je dao pozitivne ocene. Fake su delovi . Dabogda dao na lekove pare i jos mu zafalilo.
Original VW nov far bez mane i greške je poslat kao što je i poručen bio. Na vozilu nije odgovarao priključak postojući što nije moj problem da rešavam već vlasnik vozila. Posedujem samo Original delove, nove i kao nove Skinute sa legalnih vozila iz EU. Vama i vašoj deci sve najbolje i puno uspeha i zdravlja želim.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

2 meseca coveka ganjam da mi zameni ekran. Prodao mi je pod nov. Ekran pun linija i mrtvih piksela. Obecao da ce zameniti i od tad se vise ne javlja. Poruke uredno dobija i na viber i na Kupujem Prodajem koje vidi i nece da odgovori. Zvao ga vise puta nece da se javi. Sramota. Ovako se ne posluje!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.