auto limar

Veternik

Član od: 27.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni gospodin je u opisu naveo da kod telefona sve super funkcionise osi sto je malo izgrebana maska , da uz telefon ide silikonska maska , punjač za auto. Telefon koji je poslao je u katastrofalnom stanju: maska je polupana sa donje strane pa da se nebi raspao , pošto nedostaje jedan vijak lepljen super lepkom. Zatim je stigao bez maske i punjača za auto, navigacioni taster ne radi! !! Kontaktirao sam ga i tražio povraćaj novca našta on nije pristao. ZATO DAJEM NAJNEGATIVNIJU OCENU
uz duzno postovanje ovaj gospodin i sam nezna sta je hteo,,ja sam prodavo telefon za 45eur,a gospodin me je zvao skoro svaki drugi dan da me pita dal sam prodo,,i on mi je ponudio zamenu za njegov samsung galaxy y,i doplatu od 2300din. stim da je znao u kakvom je stanju mobilni jer je vido njegove slike telefon je bio realno dobro ocuvan malo mu je maskica bila izgrebana za to je i ta cena bila za taj telefon,,,a on je meni poslo zivi krs ogujen sa svih strana displey izgreban ni jednu gumicu zastitnu nije imo,,posle par dana me je nazvo i pocoje da me vredja najgorim recima nije biro reci i reko je ako mu ne uplatim 2000 din na racun da je on taj koji zavrsava neke poslove to je pretnja,,,neznam zaista staje smero..UZ DUZNO POSTOVANJE PREMA VAMA....

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

zao mi je sto moram da dam negativnu ali zasluzena je, decko mi kaze tel ekstra ne baguje baterija 2dana, tel i koci i baterija drzi 4sata. .. . kad ga zovem da vidimo sta cemo on mi se vise ne javlja. .. svaka cast druze. .. .. .
to je jos jedna laz u nizu,,u opisu je sve bilo tacno,ja sam telefon prodavo za 45 eur,a on mi je spusto cenu i nasli smo se na 4500din,,telefon sam ja koristio godinu ipo dana,i telefon fantasticno radi,jedino mu je maskica bila nazad od ruku izgujena to jest bleda,telefon je dobijo sa original kutijom sa ful opremom,,,on me je zvao nakon 2 dana da mi kaze da baterija drzi 4 sata,sto naravno nije istina toje cista laz meni na telefonu je baterija drzala do 2 dana sve zavisi kako sam ga koristio,,i onda mi je poslo poruku preko kp da mi kaze da je baterija 900 din i da mu posajem novce i onda smo kvit-sto naravno ja nisam pristo jer znam kakav je telefon dobijo,,MENI JE ZAISTA ZAO STO OVO MORAM DA KAZEM SA OVAKVIM NETREBA SARADJIVATI.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.