Auto Servis Goran Ruma

Ruma

Član od: 08.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dragi i postovani clanovi kp porodice, Savetujem vam da ovog clana ne kontaktirate i ne poslujete sa njim jer je sklon malverzacijama i ne postuje statut kp oglasa! Od doticnog sam porucio deo za auto ( far) koji je fotografisan pod uglovima gde se i ne bi videlo eventualno ostecenje. Problem je u tome sto je i pakovanje bilo krajnje neadekvatno, obicna kartonska kutija u kojoj nema ni sundjera ni papira da zastiti far, a o tome da nije naglaseno da je lomljiva roba i da ne pricam. Gospoda iz AKS sluzbe su mi urucila potpuno unisten i neupotrebljiv far, sa obrazlozenjem da doticni snosi odgovornost za pakovanje proizvoda i nakon ove stete trebao bi da mi posalje novi deo ili refundira novac. Posto ovaj clan izbegava bilo kakvu odgovornost i ne zeli da razgovara po tom pitanju ja ovim putem upozoravam sve potencijalne kupce da se klone bilo kakve saradnje sa njim ! !!
Gospodinu koji je prvo molio za snizenje cene ili da ja platim postarinu, nakon dogovora poslat mu je upakovan, ISPRAVAN FAR !!! Pre toga je dobio slike sa svih strana !!! Verovatno je u transportu doslo do ostecenja istog ili ga je gospodin mozda sredio, ne znam, niti me se to tice, jer ja ne snosim posledice toga, jer kao sto sam naveo, poslao sam ispravan far!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.