slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

2u1 Pametni automatski punjač & pulsni reparator

4.392 dinFiksno

Beograd
Novo
15
0
pre 9 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Autodragstor
Član od 22.08.2015.
kp izlog

 

KONNWEI RC-10 12V 10A &24V 5A PAMETNI AUTOMATSKI PUNJAČ BATERIJE &ALAT ZA PULSNU POPRAVKU

Model punjača baterije Konnwei RC-10 ima brzi punjač od 10 ampera: 12V 10 ampera i 24V 5 ampera s 7-stupanjskim brzim punjačem, brzina punjenja je mnogo veća od automatskih punjača od 8 ampera ili 5 ampera. Punite ili popravljajte sve 12-voltna i 24-voltna olovnokiselinska vozila, morske i dubokocikličke baterije, uključujući AGM, GEL, SLA, poplavljene u automobilima, kamionima, SUV-ima, motociklima, kosilicama, brodovima i druge marine.  

Pametna kontrola, kompenzacija temperature u vrelim klimama i podpunoj ispodpunjenosti u hladnim klimama, zaštita od reverznog povezivanja, sistem hlađenja, zaštita od prekomernog opterećenja, vatrootporni materijal, prenaponska zaštita, zaštita od kratkog spoja. Punjač s višestrukom zaštitom osigurava sigurno punjenje u bilo koje doba i bilo gdje. Nema brige!

Veliki LCD ekran prikazuje status punjenja i baterije; napon i struja punjenja, unutarnja temperatura, procenat punjenja, letnji režim, zimski režim, itd. Lakše za korišćenje.

Nema komplikovanih koraka, samo priključite i punite, ostanite kod kuće i napunite svoje baterije sami. Sve-u-jednom rešenje kao punjač baterije, održavač baterije, trickle punjač, plus desulfator baterije. Ovo je neophodan alat za vašu garažu.

Prebacite se na režim plutajućeg/trickle punjenja kako biste održavali baterije tokom zime: 1. Izaberite odgovarajuće režime (STD/AGM, GEL/WET/MOTORCYCLE) da potpuno napunite bateriju, ekran prikazuje "FUL". 2. Zatim prebacite na režim "MOTORCYCLE" i automatski pređite u režim trickle punjenja kako biste održavali baterije napunjenim tokom dužeg vremenskog perioda.

RC-10 Model punjača Konnwei baterija ima brzi punjač od 10 ampera: 12V 10 ampera i 24V 5 ampera s 7-stupanjskim brzim punjačem, brzina punjenja je mnogo veća od automatskih punjača od 8 ampera ili 5 ampera. Punite ili popravljajte sve 12-voltna i 24-voltna olovnokiselinska vozila, morske i dubokocikličke baterije, uključujući AGM, GEL, SLA, poplavljene u automobilima, kamionima, SUV-ima, motociklima, kosilicama, brodovima i druge marine.

Alat za popravku baterija RC-10 poseduje funkciju popravke baterija kako bi se rešili problemi starenja baterija, sposoban je detektovati sulfaciju i stratifikaciju kiseline kako bi se obnovila izgubljena performansa baterije korišćenjem impulsnog napona i struje određene frekvencije. Poseduje funkciju popravke baterija kako bi se rešili problemi starenja baterija, sposoban je detektovati sulfaciju i stratifikaciju kiseline kako bi se obnovila izgubljena performansa baterije korišćenjem impulsnog napona i struje određene frekvencije.

RC-10 je opremljen naprednom funkcijom punjenja baterija i impulsnim popravkom, sposobnim za punjenje svih vrsta olovnokiselinskih vozila, morskih i dubokocikličkih baterija, uključujući poplavljene, GEL, AGM baterije, litijumske baterije od 4AH-150AH s izlazom 12V 10A/24V5A.

Punjač baterija RC-10 može puniti snagu za sve kvačila olovnokiselinskih baterija, uključujući obične olovnokiselinske baterije, AGM pločaste baterije, AGM spiralne baterije i gel baterije, litijum-ferrofosfatne baterije (LiFePO4) itd. Molimo odaberite opciju punjenja baterije iz glavnog menija. RC-10 će automatski puniti bateriju s izlazom od 7 faza i zadržati je na trickle struji, tako da ne morate brinuti o problemima s prenapunjenjem ili pregrijavanjem.

RC-10 Tester punjenja baterije naziva se i testom napona alternatora, čime se proverava i analizira sistem punjenja vozila, uključujući generator, ispravljač, ispravljač diode, itd. , kako bi se utvrdilo da li je izlazni napon generatora normalan, dioda ispravljača ispravno radi i da li postoje nepravilnosti koje dovode do prekomernog punjenja ili nepotpunog punjenja baterije, što može prouzrokovati brzu štetu bateriji i znatno skratiti život drugih opterećenih aparata.

Operacija: Korak 1: Povežite crvenu stezaljku s pozitivnim polom baterije, crnu s negativnim polom. Pogrešno povezivanje neće oštetiti bateriju, ali neće biti moguće puniti ili popravljati; Korak 2: Povežite stranu napajanja RC-10 sa A/C napajanjem 50/60 Hz 110-230V; Korak 3: Izaberite opciju punjenja baterije iz glavnog menija. RC-10 će automatski puniti bateriju s izlazom od 7 faza i zadržati je na trickle struji, tako da ne morate brinuti o problemima s prenapunjenjem ili pregrijavanjem.

 

 

Šifra artikla: RC10APT

ID Oglasa: #164108907
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.