slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Akumulator tester za vozila i motore Bluetooth

3.214 dinFiksno

Beograd
Novo
18
3
pre 9 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Autodragstor
Član od 22.08.2015.
kp izlog

 

KONNWEI BK100 Bluetooth Tester za akumulatore za (olovne I sa kiselinom, Kompatibilan sa Android i iOS

KONNWEI BK100 koristi najnoviju Bluetooth tehnologiju za detekciju automobilske baterije, nudeći drugačiji pristup tradicionalnim metodama testiranja. Više ne morate stajati ispred automobila i čekati rezultate testiranja. Nakon povezivanja sa automobilskom baterijom, možete otvoriti aplikaciju na svom telefonu/tabletu i obavljati testiranje baterije, što je korisnički prijateljski i jednostavno za korišćenje.

Sa KONNWEI BK100 testerom za bateriju, možemo proveriti opšte zdravlje baterije, uključujući testiranje pokretanja i izvođenje potpunog testa punjenja sistema. Test pokretanja proverava i analizira rad startera kako bi se utvrdilo radi li starter ispravno, dok test punjenja proverava stanje punjenja sistema kako bi se izbeglo oštećenje baterije. Ovo je mnogo praktičnije nego putovanje do obližnje auto-reparaturne radnje.

Bluetooth tester za automobilsku bateriju kompatibilan je sa svim 6-voltnim i 12-voltnim baterijama olovno-kiselinskog tipa, uključujući obične potopljene, AGM ravne ploče, AGM spiralne, GEL i EFB baterije sa opsegom testiranja (100-2000 CCA). Kompatibilan je sa automobilima, motociklima, kamionima, RV-ovima, ATV-ovima, SUV-ovima, čamcima, jahtama, kosilicama pa čak i golf kolima.

KONNWEI BK100 je "Plug-and-Play" uređaj koji pruža tačne izveštaje o testiranju u sekundama, značajno poboljšavajući brzinu testiranja u poređenju sa drugim testerima za baterije. Takođe ima funkciju zaštite od obrnutog polariteta, što znači da obrnuti spoj neće oštetiti tester niti imati bilo kakve štetne efekte na automobil i bateriju. KONNWEI BK100 može direktno testirati baterije koje nisu potpuno napunjene, bez potrebe za potpunim punjenjem pre testiranja.

Podržava više jezika poput engleskog, španskog, nemačkog, ruskog, italijanskog, francuskog, portugalskog, itd. Stvarni jezik zavisi od jezičkih postavki sistema vašeg telefona/tableta. Jezik se automatski prilagođava promenama jezika sistema.

Prednosti BK100:

  1. Podrška za online uređaje:  samo kliknite ikonu u gornjem levom uglu da biste izabrali uređaj.
  2. Podrška za automatsko online povezivanje jednog uređaja:  uređaj je povezan sa baterijom, a testiranje povezivanja može se automatski završiti klikom na "test".
  3. Deljenje rezultata testiranja baterije:  samo kliknite ikonu deljenja da biste generisali izveštaj za deljenje.
  4. Testiranje pokretanja:  analizira minimalni napon procesa pokretanja automobila, ukoliko je minimalni napon manji od 7,5V, to će uticati na pokretanje automobila. Takođe analizira da li je najviši napon veći od 13,5V, što ukazuje na normalan izlaz generatora.
  5. Testiranje punjenja:  analizira da li je izlaz napajanja normalan putem napona i naponima talasastog oblika.
  6. Višejezički:  Podržava do 13 jezika, a softver proizvoda može se ažurirati bilo kada i bilo gde.

Šifra artikla: BK100APT

ID Oglasa: #164109406
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.