slika
slika
slika
1 od 3

Fabrička VAG VAS5054a dijagnostika SRB

550 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
10.577
97
pre 4 dana
Bane
Član od 22.09.2009.
kp izlog

SIEMENS Softing fabrički dijagnostički uredjaj za VAG (VW, Audi, Seat, Škoda) grupaciju vozila. Koriste ga ovlašćeni dileri i  serviseri VAG vozila.   Orignalni uredjaj za UDS protokol!

Kompaktan uredjaj, sa kompletnom elektronikom intergrisanom u dijagnostički konektor,   bezžična  bluetooth veza, prateći VAS PC softver sa vođenom dijagnostikom i traženjem kvara.   Ovo je jedini uredjaj koji omogućava lako programiranje i unos novog softvera u kontrolne jedinice na vozilu. Nova verzija softvera ODIS sa podrskom za vozila iz 2019.

Napajanje uredjaja je preko vozila koje se testira, domet veze do 10 metara, u zavisnosti od okruženja i vrste bluetooth adaptera koji se koristi.   Uredjaj automatski bira i upravlja sa svim protokolima, što obezbeđuje brz i pouzdan rad u nezavisno od korišćenog PC računara.

Novo, u kompletu sa pratećim softverom, setom kablova. Isporuka u SRB: Lično, ili pouzećem (AKS, Postexpress, . . ). Van SRB: DHL, EMS plaćanje WU, IBAN/SWIFT, Za firme: plaćanje na račun


ID Oglasa: #6219840
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.