slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ultrazvučna kada USI30

3.000 €

Bela Palanka
Novo
258
1
pre 13 dana
MAGET
Član od 19.03.2010.
Svi oglasi
INDUSTRIJSKA ULTAZVUČNA KADA USI30

 

Kompletna ultrazučna kada je izrađena od AISI304 kiselootpornog inoxa. Ovo je industrijska kada koju nije potrebno odmarati, može da radi 24 sata dnevno. Opremljena je poslednjom generacijom ultrazvučnih generatora sa kontinualnom regulacijom snage, dve vrste modulacije, sa prekustrujnom, prekonaponskom i prekotemperaturnom zaštitom koja je  u kombinaciji sa kontrolom nivoa tečnosti bukvalno neuništiva od strane operatera. Kadom se upravla uz pomoć kolor ekrana dijagonale 3,5 inča i točkića sa desne strane. Opremljena je i industrijskim točkićima za lakšu manipulaciju.  

 

Unutrašnje dimenzije korpe : 310x280x280mm

Dimenzije posude : 350x300x400

Zapremina kade : 38l

Snaga ultrazvuka : 600Wx1200ppW

Radna frekvencija : 28kHz (40kHz)

Modulacija : sweepeng / dynamic (sa mogućnošću odabira na ekranu)

Regulacija snage : da kontinualna regulacija od 30 do 100%

Senzor nivoa tečnosti : da 

Snaga grejača : 2000W inox 

Ispusni otvor : 1"

Okretni dupli točkokvi visoke nosivosti

Akrivni poklopac sa dvostrukim slojem za uštedu energije 

QW sistem za umanjivanje vibracija i buke 

Zvučna i temperaturna izolacija

GARANCIJA 24 meseci.

 

Naše mašine su visoko-kvalitetni proizvodi namenjeni za industrijsku primenu (non-stop rad ) . Sve mašine su detaljno prekontrolisane od strane ispitnih laboratorija i sertifikovane od strane ovlašćenish sertifikacionih tela, što se tiče bezbednosti za krajnje korisnike i poseduju CE sertifikat.

Dokaz kvaliteta i 30-to goidšnjeg iskustva u porizvodnji opreme za pranje i odmašćivanje preduzeća MAGET MM COMPANY su potvrdili korisnici širom sveta, jer se naša oprema izvozi u mnogim evropskim zemljama, Nemačkoj, Austriji, Italiji, na Balkanu, kao i u Rusiji, Azerbedžanu i mnogim drugim.
ID Oglasa: #160594882
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.