slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

VAS6154 Fabrička VAG dijagnostika

1.650 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
6.121
57
pre 4 dana
Bane
Član od 22.09.2009.
kp izlog

VAS6154 Originalna VAG dijagnostika

Novi zvanični dijagnostički uredjaj za VAG Grupu (VW, Audi, Škoda, Seat, Bentli, Lamborghini). Zvanična zamena za prevazidjeni VAS5054a.

Koriste ga ovlašćeni VAG servisi i dileri, za sva vozila od 2000 do danas. Puna Wifi komunikacija sa računarom i podrška za Windows10 OS putem VAG ODIS-S (Service) ili ODIS-E (Engineering) dijagnostičkog softwera.   Potpuno legalni uredjaj koji nije blokiran u online pristupu GEKO-Erwin.


Kompletan uredjaj sa USB baznom stanicom, Wifi modulom i USB kabelom. Originalni zaštitni kofer. Instalacija ODIS-S softvera uključena u cenu.   Isporuka u SRB: Lično, ili pouzećem (AKS, Postexpress, . . ). Van SRB: DHL, EMS plaćanje WU, IBAN/SWIFT, Za firme: plaćanje na račun

ID Oglasa: #91237735
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.