slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Pulsni punjac akumulatora HIT

2.699 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
252
7
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Mega Jumbo Shop
Član od 28.09.2022.
Svi oglasi

Besplatna dostava na 3 i vise proizvoda

Novo u originalnom pakovanju.

 

Široka upotreba: Dijagnosticirajte i popravite različite probleme sa baterijom, da biste rešili probleme sa napajanjem baterije, ubrzanjem snage i unutrašnjim otporom.

Funkcija pulsne popravke može pomoći da se popravi izgubljena baterija i produži vek baterije. Pogodan za sve vrste vozila, akumulator olovne kiseline 12V 4AH-100AH: Pogodan za automobile, motocikle, kosilice i drugo.

Savršeno resenje za održavanje vaših vozila potpuno napunjenih i održavanih tokom celogodišnjeg održavanja baterije ili dugotrajnog skladištenja.
Višestruka zaštita:   Ugrađena zaštita kola od obrnutog polariteta, varnica, prekomernog punjenja, prekomerne struje, otvorenih kola, kratkih spojeva i pregrevanja.


 Jednostavan za upotrebu i jednostavan za povezivanje:   Čisti pozitiv i negativ, lako se povezuje i ima zaštitu od obrnutog polariteta.

A sa inteligentnim digitalnim displejom, prikazuje status punjenja i status baterije, napon punjenja, struju punjenja itd.
Održavač baterije: Obezbeđuje konstantno punjenje napona za optimalno održavanje baterije. A zaštita od prekomernog punjenja omogućava optimalno punjenje baterije bez straha od prepunjavanja.

 

Tipovi baterija: Većina tipova olovnih baterija uključujući kalcijum, GEL i AGM, Wet, EFB, itd. . .

ID Oglasa: #153861604
Informacije

Besplatna dostava na poručena 3+ proizvoda

 

Lično preuzimanje na Bubnju posle 14h uz prethodnu najavu.  

 

 Plaćanje se vrši pouzećem

 

 U saradnji sa AKS-om postarina iznosi 350din fixno.

 

Kako poručiti:

 Preko KP poruke, vibera ili telefona

 Ime i prezime
 Ulica i broj
 Mesto i poštanski broj
 Broj telefona

 POGLEDAJTE SVE NAŠE PROIZVODE KLIKOM NA SVI OGLASI

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.