slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Punjač za akumulator 12V SMART GOOLOO

40 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

KOMPATIBILNOST - Pogodno za 12V olovno-kiselinske baterije (do 40Ah), kao što su vlažne ćelije, gel ćelije, poboljšane poplavljene, bez održavanja i kalcijumske baterije. GOOLOO punjač za održavanje baterija je odličan izbor za automobile, motocikle, kosilice, tricikle, električna vozila, poljoprivredna vozila, terenska vozila, kamione, čamce, jahte, motorni čamac.

PUNITE BATERIJU VOZILA: Ovaj punjač za automobile od 2A ima 4 načina punjenja: pripravnost, 12V režim, 12V režim popravke i režim popravke niskog napona. Koristeći tehnologiju za popravku impulsa niskog napona, kada je napon baterije od 12V niži od 8V, možete da promenite režim za punjenje baterije.

PAMETNO ODRŽAVANJE BATERIJA - Održavajte različite tipove 12V olovnih baterija. Inteligentni kontrolni sistem, jaka pulsna tehnologija popravke, uklanjanje vulkanizacije, popravka malo oštećenih baterija, smanjenje gubitka vode, može produžiti vek trajanja baterije. Učinite svoju bateriju snažnijom.

INTELIGENTNA DETEKCIJA - Kada se detektuje nizak napon, vulkanizacija ili gubitak kapaciteta, punjač za održavanje baterije direktno traži od korisnika da popravi i napuni ili je baterija izgubila svoju vrednost.

VIŠE FUNKCIJA ZAŠTITE SIGURNOSTI – Izrađeno od materijala koji usporavaju vatru. Višestruke sigurnosne zaštite, kao što su zaštita od prekomjerne struje, zaštita od prekomjernog punjenja, zaštita od pregrevanja, zaštita od obrnutog povezivanja, zaštita od kratkog spoja, zaštita od potpunog zaustavljanja, itd.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #166216380
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.