slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Smart punjac CE-BC 6M

6.954 din

Subotica
Novo
Dostupno odmah
720
9
pre 5 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ljuba 065/46-31-313
Član od 16.07.2012.
kp izlog

065/46-31-313 Ljuba
Einhell je NEMAČKA firma, koja se bavi proizvodnjom, distribucijom i prodajom alata već više od 50 godina. Najbolje pozicionirani na tržištima širom sveta iz prostog razloga - nude ubedljivo NAJBOLJI odnos Kvaliteta i cene. NEMAČKA provera kvaliteta Vam garantuje da za svoj novac dobijate najkvalitetnije alate. . . .

GARANCIJA 2 GODINE, OVEREN GARANTNI LIST ! ! !
Sifra artikla:

1002235


Opis uredjaja
Einhell CE-BC 6 M punjač baterija je inteligentni punjač akumulatora koji je optimizovan za visokotehnološke, visoko-efikasne baterije modernih motornih vozila. Punjač akumulatora sa mikroprocesorskim regulatorom pogodan je za širok spektar tipova akumulatora i sadrži čitav niz tehničkih mehanizama zaštite i održavanja. Glavni fokus razvoja je bio na brzom punjenju koje je prihvatljivo za akumulatore, tako da je postignut najduži životni vek uz punu performansu. Detaljan indikator punjenja čini punjač manje komplikovanim za rad od klasičnih uređaja. Ovaj Einhell višenamenski uređaj pogodan je za gel akumulatore, AGM i olovne akumulatore sa niskim i malim održavanjem. CE-BC 6 M se automatski prilagođava naponu akumulatora vozila 12 V vozila. Višefazni ciklus punjenja Einhell-ovog punjača automatski se kontroliše i podešava mikroprocesorski. Pametni elektronski upravljački sistem analizira vrstu akumulatora koji je povezan i njegovo stanje, postavljajući optimalni režim u skladu sa zahtevima. Funkcija trostrukog punjenja štiti i smanjuje opterećenje na akumulatoru kako bi se održavalo optimalno punjenje u svakom trenutku. To takođe čini CE-BC 6 M pogodnim za sve tipove vozila, a posebno za sezonska vozila sa dužim vremenom stajanja: Umesto da se akumulator polako isprazni i da se time iscrpi i ošteti, akumulator se zadržava na optimalnom nivou koristeći impulsno punjenje. Potpuno punjenje oslobađa ćelije akumulatora i produžava radni vek, sprečavajući zamenu oštećenog akumulatora uz troškovnu zamenu. Automobili, motocikli i skuteri su odmah spremni za upotrebu na početku sezone. Zimski režim punjenja posebno je razvijen za spoljašnje temperature ispod 5 ° C . Uređaj takođe ima režim obnavljanja za revitalizaciju duboko pražnjenih akumulatora i režim napajanja koji će mu omogućiti da se koristi kao izvor napajanja. Einhell punjač akumulatora ima automatsku zaštitu od prekomernog punjenja, kratkog spoja i obrnutih polova: Ovi zaštitni mehanizmi štite i punjač i akumulator. Indikator napona i statusa napunjenosti akumulatora na prvi pogled prikazuje postavku napunjenosti i punjača akumulatora. Stezaljke akumulatora su potpuno izolovane, tako da se akumulatori mogu bezbedno i lako povezati sa punjačem. Kućište ima ušicu za kačenje koja se postavlja na zid.


Karakteristike

  • Punjač akumulatora CC-BC 6 M Einhell
  • Napon: 220-240V / 50Hz
  • Napon punjenja:   12V
  • Za akumulaotre: min 3Ah - max 120Ah
  • Strujna punjenja Max. : (aritm. /ef. )-MAx.1 / [-] A (aritm. /ef. ) na 12V d. c.
  • Kategorija zaštite: IP6
  • Težina 0.6 kg

U ponudi imam veliki izbor električnih i akumulatorskih alata, uredjaja za održavenje bašte, dvorišta, a na raspolaganju Vam je i servis za popravke i održavanje motornih uredjaja. . . Pozovite i uverite se u stručnost u savetima i prodaji. Naćićemo za svakoga odgovarajući alat ili rezervni deo . . .

Ljuba - 065/46-31-313

ID Oglasa: #93323950
Informacije

✅ Lično preuzimanje u radno vreme prodavnice, kao i slanje kuririma

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti (garancije)

✅ Slanje direktno sa lagera, ODMAH

✅ Isporuka 1-2 radna dana
✅ Fiskalni račun se šalje u paketu.

 

Za sve informacije  pozovite ili nas posetite :

Subotica, Svete Katarine 13

Radno vreme  8-16 , ponedeljak - petak

065/46-31-313  024/580-558

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.